ZETApress

hírportál

Koordinátort keresünk

A Greenpeace aktivista koordinátort keres. Jelentkezési határidő: június 10-e. Ha fontos számodra az aktív környezetvédelem és szeretsz emberekkel dolgozni, ha szereted a kihívásokat és a csapatmunkát, akkor köztünk a helyed!

Aktivista koordinátorként feladatod lenne, hogy a Greenpeace Magyarország Egyesület önkéntes és aktivista hálózatát működtesd és tovább építsd. Ide tartozik az önkéntesekkel való kapcsolattartás, a helyi csoportok és a szakmai önkéntesek tevékenységének koordinálása, valamint a cyber-aktivista hálózat kiépítése és fejlesztése.

Aktivista koordinátorként részt vennél a kampányok és projektek tervezésében és lebonyolításában; hazai és nemzetközi tréningeket szerveznél és információs napokat és előadásokat tartanál. Továbbá feladatod lenne, nbso online casino reviews hogy tartsd a kapcsolatot a többi ország aktivista koordinátorával, és részt vegyél nemzetközi Greenpeace események szervezésében.

Kit keresünk? Egy lelkes, motivált, jó kommunikációs képességű személyt, aki elkötelezett a környezet védelme iránt és pozitívan viszonyul az emberekhez. Legyen erős, tárgyalóképes angol nyelvtudásod, jó előadói készséged és magabiztosan használd a word-öt és az excelt. Legyél stressz-tűrő és rugalmas, szeresd az önálló és csapat munkát egyaránt. Előnyt jelent, ha dolgoztál, vagy önkéntes voltál valamilyen civil szervezetnél, ha humán területű végzettséged van, ha van tapasztalatod adatbázis-kezelésben, és ha van jogosítványod.

Amit mi kínálunk: versenyképes fizetés, egy jó hangulatú munkahely, egy lelkes csapat, kiterjedt nemzetközi hálózat és személyre szabott tréningek. Ősztől dolgozhatnál teljes állásban addig, amíg mostani kolléganőnk visszajön a szülési szabadságáról.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, június 10-én, péntekig küldd el angol nyelvű motivációs leveledet és önéletrajzodat, két referencia személy elérhetőségével az e-mailcímre! A levél tárgya: Aktivista koordinátor. Sűrű munkabeosztásunk miatt csak azoknak válaszolunk, akiket meghívunk a június 16-a és 30-a között esedékes interjúkra.

Szóljon hozzá!