ZETApress

hírportál

Belvárosi Araz Bisztro

Megnyílt az Araz Bistro, a Boutique Hotel ZÂŚra új étterme! A ZÂŚraHotels ? Magyarország legfiatalabb szállodalánca ?, két négycsillagos szállodát üzemeltet. A Boutique Hotel ZÂŚra és Continental Hotel ZÂŚra Budapest belvárosában található ? tudtuk meg a fotózó Lantai Józseftől.

A hotelek a design és boutique hotelek modern és elegáns stílusában épültek. A Boutique Hotel ZÂŚra Budapest szívében, a Váci utca és a Só utca találkozásánál, néhány lépésre a Dunától, a Nagyvásárcsarnok és a Gellért fürdő közelében található. Február 23-tól várja vendégeit az ARAZ Bistro néven megnyitott új éttermében, a Szarka utca 5-ben, a Váci utcától 30 méterre, de elérhető a szálloda Só utcai főbejáratán is.

A hangulatosan, kétszemélyes asztalokkal ? melyek variálhatók nagyobb asztaltársaságok részére ? berendezett étterem étlapján a nemzetközi és a magyar konyha remekei is megtalálhatók. Két étlappal kedveskednek a vendégeknek. Egy á la carte választékkal, melyről az ételek a nyitva tartás alatt ? minden nap 12-től 22 óráig ? bármely időpontban rendelhetők, illetve egy napi menüs ajánlattal melyek egy két fogásos ebédet és egy alkoholmentes üdítőt tartalmaznak. Ezeket 12-től 15 óráig lehet fogyasztani.

Igazi sikernek mondható, hogy a nyitás után alig három héttel lebonyolított torkos csütörtökön telt házat sikerült produkálniuk. Az árakra, melyek a honlapjukon megtekinthetők, nem akarok most kitérni, csak annyit jegyeznék meg, hogy kedvezőek. Az éjjel-nappal működő bárban pedig egyedülálló módon a hazai szállodák között, Fair Trade kávét és forró csokoládét kínálnak.

A fenti néhány soros bemutatás mellett mindenképpen említésre méltó egy közelmúltbeli esemény, mégpedig az, hogy a WORLDHOTELS 2011 Legjobb Marketing Integrációs Díját (Global Best Marketing Engagement Award 2011) a ZÂŚraHotels kapta a januári pekingi díjkiosztó gálán. A díj átadásakor Robert M van der Graaf marketingigazgató méltatásában példaértékűnek és követendőnek nevezte az értékesítés és a marketing terület széles spektrumát felölelő, rendkívül sikeres együttműködést.

A ZÂŚraHotels ? a Boutique Hotel ZÂŚra és a Continental Hotel ZÂŚra ? a WORLDHOTELS-be történt belépés során kiemelkedő módon építette be saját üzleti filozófiájába és üzemeltetési gyakorlatába a WORLDHOTELS lánc sztenderdjeit. A díjat Kaltenecker Árpád, a Boutique Hotel ZÂŚra igazgatója vette át. Az Araz Bistro nyitása alkalmából egy nyereményjátékot hirdet az étterem, amelynek díja egy két főre szóló, ingyenes vacsora utalvány. A nyereményt azok között sorsolják ki, akik március 31-ig meglátogatják az ARAZ Bistro facebook oldalát és az étterem barátaivá válnak.

A Facebook és az iWiW oldalakon regisztrált felhasználók a nyereményjátékon túl 20%-os kedvezményt kapnak az ital- és ételfogyasztásból. Érdemes egy adandó alkalommal ebédre, vagy vacsorára felkeresni az éttermet, hiszen akik megszeretik, azok visszajárók, törzsvendégek lesznek ezen az igazán hangulatos és a város zajától mentes, csöndes helyen.

Szóljon hozzá!