ZETApress

hírportál

Fejlődő Nyócker

Az Új-belváros legmodernebb ftness?wellness központja december 27-én megnyitja kapuit. A Life 1 Corvin Wellness a József körút és Üllői út kereszteződésénél induló új városközpontban, a Corvin sétányon nyílik, 3 emeleten, a Cordia City Garden lakóház alsó szintjein.

Közel 3000 m2-en, innovatív fitness (kondi, cross fitness és kardió), aerobic és spinnig, medical wellness (menedzserszűrés, labor, állapotfelmérés és tanácsadás) és SPA (szauna világ és medence) szolgáltatásokkal várják kedves vendégeiket. Céljuk, hogy a Life 1 Wellness modern gépparkjával, uszodájával, sport egészségügyi szolgáltatásaival Budapest egyik meghatározó egészségközpontjává váljon! ? tudta meg a felvételeket készítő Lantai József.

A 3000 négyzetméter összterületű sport és életmód komplexum ideális hely mindazok számára, akik szeretnének tenni azért, hogy dinamikus, egészséges életet élhessenek. A teremben megtalálhatóak a legmodernebb gépek (48 db kardio gép LCD monitorral, 80 db kondicionáló állomás) éppúgy, mint az edzés utáni levezetéshez szükséges szauna-világ, masszázs, jakuzzi, vagy a belvárosban egyedülállóan hosszú nyitva tartással rendelkező három sávos úszómedence.

A két aerobik és egy spinning teremben tartott edzések órarendje a legújabb trendek figyelembevételével került összeállításra (közel 25 órafajta közül választhatnak a látogatók), így mindenki megtalálja számára a legideálisabb mozgásformát. A Life 1 Corvin Wellness edzői mind gondos körültekintéssel kiválasztott, nemzetközileg is bizonyított szakemberek, akik nem csak jó hangulatú órákról gondoskodnak, de odafigyelnek az egyén igényeire, egészségi állapotára is. A központban található egy orvosi szolgáltatásokat nyújtó állapotfelmérő labor is, melynek segítségével a vendégek pontos képet kaphatnak edzettségi állapotukról, az életmód tanácsadás pedig segítséget nyújt nemcsak a legmegfelelőbb mozgásforma kiválasztásában, de a táplálkozási szokások felülvizsgálatában, javításában is.

A Life 1 Corvin Wellness nyitvatartási ideje rugalmasan alkalmazkodik az irodai dolgozók napirendjéhez, reggel 6 órától este 10 óráig várja a vendégeket, így egy erőnléti edzés, vagy egy frissítő, lazító úszás könnyedén beilleszthetővé válik a napi rutinba. A kisgyermekes anyukák kényelmét szolgálandó a Life 1 Corvin Wellnessben játszóház is található, ahol az egészen kicsinyektől a nagyobbacska gyerekekig minden korosztály talál magának szórakozást, míg a szülők mozognak. Parkolásra az épülettől alig 2 perc sétára található Corvin Bevásárlóközpontban van lehetőség, ahol a parkolás 5 óra időtartamig ingyenes.

Összefoglalva az adottságokat: 3000 m2 összterület, 400 db öltözőszekrény, 48 db legújabb típusú kardió-gép LCD monitorral, 80 db legújabb típusú kondicionáló állomás, 2 aerobik terem és1 spinning terem, 250 m2 vízfelület ? uszoda ? jacuzzi, aqua aerobik, masszázsok, szauna világ, szoláriumok, testkezelők, állapotfelmérő labor, gyermekmegőrző, bio vitaminbár, internet és fedett parkoló.

Lássuk, mit nyújt a program: Profi edzés lehetőséget, metodikát, kikapcsolódást. A kardió edzés a súlyzós edzés és a táplálkozás elválaszthatatlan egységének elméleti és gyakorlati módszertanának átadását. Edzés és személyi edzés, állapotfelmérés szükségességének elfogadtatását a cégek életében, annak beintegrálását a HA stratégiába. Hosszú távú életmód program kialakítását és felügyeletét, laboratóriumi kontrollal. Pszichoszomatikus egyensúly megteremtését = önkép és egészség harmóniája. Szakmai tapasztalattal és végzettséggel rendelkező személyi edzők és oktatók biztosítását a céges bérletesek számára. Cégre szabott egyéni sportolási lehetőségeket, reklám-szponzorációt.

A program részei: Fizikai aktivitás beiktatása a hétköznapokba. Stressz-mentes életvezetés bemutatása a hétköznapokban. Helyes táplálkozás kialakítása. Az edzés szervezetre gyakorolt jótékony hatása. Káros szokások (dohányzás, túlzott alkoholfogyasztás) kiiktatása. Rendszeres orvosi ellenőrzés bevonása a hétköznapokba. Az igény kialakítása az egészséges életmódra. Teljes orvosi háttér fitt-kontroll laboratórium 8 éves kortól. Teljes egyéni és céges állapotfelmérés, prevenció, kontroll. Személyiség fejlesztés, csapatépítés.

És végül a CÉL: a minőségi életért! Ép testben ép lélekért = egészség, hogy ne legyen kiesett munkaóra a betegségek miatt. Extra juttatást biztosítani a dolgozóknak (CI), és ezzel a cégbe integrálni. A dolgozó szellemi igénybevételének fizikai leterhelésével történő kompenzálásáért, mert a cégek felismerték a mozgás jótékony hatását a munkavégzésre. Az erre a célra fordított pénz később megtérül, mert a végeredmény egy egészséges, alkotó személyiség!

Szóljon hozzá!