ZETApress

hírportál

Plakátpályázatot hirdet a Fidesz

Így kormányoztok ti… címmel plakátpályázatot indít a Fidesz a kormányzati bénázásokról. A témaválaszték bőséges, ahogy a megnyerhető díjak listája is. Most itt a lehetőség, hogy véleményt mondjunk a Gyurcsány-kormány diadalmenetéről. Elő a kamerákkal, és töltsük csőre a Photoshopot: olyan vicces plakátokat, képeket, rajzokat, montázsokat, karikatúrákat várnak, amelyek görbe tükröt tartanak a kormány elé, bemutatva a magyar mindennapok abszurditását, adta hírül Sajtóirodájuk.

Első díj: laptop (Asus X51RL), második díj: tükörreflexes fényképezőgép (Nikon D40 kit), harmadik díj: iPod nano (4GB Silver). Beküldési határidő: február 23-a. A három díjazottat a Fidesz.hu szerkesztőségéből alakuló zsűri választja ki. A beküldött képek első válogatása már február 16-tól megjelenik a honlapon, melyekre szavazni is lehet, a legtöbb szavazatot kapott alkotás közönségdíjban részesül. A közönségszavazás március 2-án éjfélkor zárul. A közönségdíj egy MP4 lejátszó.

A pályázatokat elektronikus úton ide kérik elküldeni. A díjazásban részesülőket azon a címen értesítik, melyről beküldték alkotásukat, s az e-mail címeket nem jelenítik meg nyilvánosan. Név vagy lakcím megadása sem szükséges, de kérik, hogy legalább egy nick-nevet mindenképp tüntessenek fel. Kritériumok: JPG vagy GIF formátum, legfeljebb 1024 pixel szélesség vagy magasság, maximum 5 MB-os méret. A pályázatra saját készítésű képeket kérnek, nem az Interneten, közkézen keringő alkotásokat. A díjak átadására március 4-én kerül sor.

Szóljon hozzá!