ZETApress

hírportál

Ma nyit ki a Mikulásgyár

Immár harmadszor kezd el dolgozni ma délután 4 órakor a felvonulás téri Mikulásgyár A Műcsarnok mögötti objektum várja azokat a játékokat, mesekönyveket, amelyekről kis gazdáik lemondtak a szegény gyerekek javára. Az összehordott ajándékokat kis manók csomagolják, s a Magyar Posta logisztikai szakemberei továbbítják az ország legtávolabbi csücskébe is.

A fentiekről tegnap délben a Duna Plázában tartott sajtótájékoztatón hallhattunk, melyen Joulupukin Lappföldi Mikulás is megjelent. Tört magyarsággal kérte az ott megjelent Pitypang utcai Általános Iskola 2. b. osztályos tanulóit ? s rajtuk keresztül minden gyereket ? hogy segítsék rászoruló társaikat, hozzák el a Mikulásgyárba ajándékaikat. Nem csak a Műcsarnok mögött várják azokat, hanem a Duna Plázában és a Csepel Plázában is.

A vidékieknek sem fontos a fővárosba utazni, mert 14 vidéki Pláza is csatlakozott az akcióhoz. Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szolnok, Szombathely, Szeged, Székesfehérvár, Veszprém és Zalaegerszeg üzletháza is várja az ajándékokat jövő vasárnap estig, amíg a Mikulásgyár is üzemel.

A Magyar Televízió ? akiről tudjuk, hogy értéket közvetít ? rendszeresen beszámol a fejleményekről. A BKV Zrt. is segít a tájékoztatásban, hiszen a Hősök tere megállót az elkövetkező tíz napban Mikulásgyár megállóvá nevezte át az összes azon áthaladó földalatti és felszíni járatán. A támogatók sorában találjuk a fővárost, és a Magyar Vöröskeresztet, valamint a gyár elektromos energiáját szolgáltató ELMÜ-t is.

Az autósok réme a szélvédőre helyezett Mikulás-csomag. Az Első Mobilfizetés Elszámoló Zrt. ezen szeretne segíteni. Tervük, hogy mindenki ezután mobiltelefonnal fizessen a parkolásért. Most ők is a Mikulásgyár támogatói közé álltak, s a piros és kék zacskókba a bírságcédulák helyett szaloncukrot és süteményt csomagoltak.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Idén is nyit a Mikulásgyár

Szóljon hozzá!