ZETApress

hírportál

Ipsos Zrt: új vezérigazgató

Október elsejétől új vezérigazgató került az Ipsos Média-, Reklám-, Piac- és Véleménykutató Zrt. élére. Géczi Tamás korábban az Ipsos reklámkutatással foglalkozó üzletágának (ASI) közép-kelet-európai, közel-keleti és afrikai régióját vezette.

Géczi Tamás 2009 júliusa óta az Ipsos reklámkutatási üzletágának regionális fejlesztéséért, valamint a régió egyes irodáiban működő ASI teamek irányításáért volt felelős. A pozíció ugyan a prágai régiós központhoz kapcsolódott, de természetesen a munkakör specialitásából adódóan a régióhoz tartozó irodákban ? így a budapesti irodában ? folyó tevékenységre is kellő rálátást biztosított.

Géczi Tamás 1991-ben a Modus Kft.-ben kezdte piackutató pályafutását. 1995-ben vezetésével megalakult a Macro International magyarországi irodája, majd a cég kelet-európai igazgatója lett. 1999 elejétől a Millward Brownnál folytatta munkáját, ahol a cég kelet-európai expanzióját vezette a magyar, cseh, lengyel, orosz, román és török piacon.

2002-2003-ban a Millward Brown Germany ügyvezetőjeként a vállalat átszervezését, a cég német nyelvterületen végzett üzleti tevékenységét irányította. 2004-től ismét regionális pozíciót vállalt: a Millward Brown kelet-európai és a közel-keleti irodáinak regionális igazgatója lett. E mellett a cég kontinentális európai szervezetének Operations-részleget is vezette.

Gulyás János 2008. március elsején csatlakozott az akkor még Szonda Ipsos menedzsmentjéhez. Előtte a kommunikációs szakmában dolgozott Magyarországon és külföldön, vezető pozíciókban, és ebbe az iparágba is tér vissza. Gulyás János november elejéig részt vesz az átadás-átvétel folyamatában, és elmondta, hogy biztos benne, hogy a jövőben is szoros szakmai kapcsolatban marad az Ipsos-szal, hiszen egy nagyszerű céget és különlegesen jó (szak)embereket ismert meg itt. Meggyőződése, hogy Géczi Tamás személyében kiválóan felkészült, a feladatra minden tekintetben messzemenően alkalmas vezető került a magyarországi iroda élére.

Géczi Tamás új pozíciójával kapcsolatban elmondta, hogy a feladat azért vonzó számára, mert az Ipsos a magyar piacon egyedülállóan komplex szolgáltatási portfólióval és ügyfélkörrel rendelkezik, ezért a cég vezetése hasonlóan összetett kihívást támaszt a menedzsmenttel szemben, különösen a jelenlegi üzleti környezetben. Másrészt bízik abban, hogy nemzetközi tapasztalatai kellőképpen segítik majd a helyi üzletfejlesztés és innováció megvalósításában.

Az 1990-ben alapított Szonda Ipsos, amely 2009. szeptember elsejétől Ipsos Média-, Reklám-, Piac- és Véleménykutató Zrt-ként folytatja tevékenységét, a magyar gazdasági és társadalom-kutatási iparág meghatározó szereplője, teljes körű piac-, online-, reklám-, egészség-, vélemény- és médiakutatási szolgáltatást kínál ügyfelei számára. A cég 2008-ban, 2009-ben és 2010-ben is elnyerte a Business Superbrands elismerést.

Szóljon hozzá!