ZETApress

hírportál

Fesztiváli kedvezmény

Alkalmi menettérti kedvezményt ad a MÁV-START Zrt. a XX. Csángó Fesztiválra. A közlekedési vállalat 33 százalékos, alkalmi, menettérti kedvezményt biztosít a vonatain, megkönnyítve az eljutást az augusztus 7-én, Jászberényben megrendezésre kerülő fesztiválra.

A 33 százalékos, alkalmi, menettérti jegyekkel az utazás augusztus 6-án 0 órától 8-án 24 óráig lehetséges. A rendezvényen való részvételhez kötött kedvezményt a helyszínen, a főtéren felállított információs pavilonban, augusztus 7-én 10-18 óra között a menetjegy lebélyegzésével kell érvényesíteni. A visszautazás során a lebélyegzett menetjegyet a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni.

Amennyiben a fesztiválon résztvevők kedvet kapnak egy erdélyi, vagy csángóföldi utazáshoz, abban az esetben további információkat az utazási lehetőségekről és a jegyárakról a MÁV-START honlapon találnak.

Karneváli jegykedvezmény

Alkalmi, menettérti kedvezményt ad a MÁV-START Zrt. a 41. Debreceni Virágkarneválra is. A cég 50 százalékos, alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a rendezvényre utazóknak. Az utasok az induláskor alkalmi, menettérti jegyet váltva, kedvezményes áron juthatnak el a virágkarneválra, amelynek időpontja augusztus 20-a. Az alkalmi menettérti jegyekkel az utazás augusztus 19-én 0 órától 21-én 24 óráig lehetséges.

A rendezvényen való részvételhez kötött kedvezményt a debreceni nagy-állomás ügyfélszolgálatán augusztus 20-án 6 óra és 20 óra között, a menetjegy lebélyegzésével kell érvényesíteni. A visszautazás során lebélyegzett menetjegyet a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni.

Ezúton hívjuk fel a virágkarneválra érkező utasok figyelmét arra is, hogy a Miskolc-Tiszai pályaudvarról Nyíregyházán keresztül érkezőknek 140 kilométer helyett csak 100 kilométerre kell megfizetni a menetdíjat. Ezen kívül a kényelmesebb eljutás érdekében Szegedről és Szombathelyről különvonatok indulnak a virágkarneválra ? tudatta a MÁV Press.

Szóljon hozzá!