ZETApress

hírportál

Gyerekes gondolkodás

Gyermek, vagy élettárs? Előbbre való-e az utóbbi egy vér szerinti gyermeknél? A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Budapesti Szervezeténél valószínűleg igen! Mással nehéz lenne magyarázni mostani döntésüket.

Az SZVMSZK Budapesti és Pest megyei Szervezetei Családi Napot szerveznek július 4-én vasárnapra Domonyvölgybe, a Lázár Lovasparkba. Ezen valamennyi tagtársunk részt vehet házastársával és 18 éven aluli gyermekével, s a Műcsarnok mögül induló kamarai buszokkal oda-visszajutásukat is biztosítják. Mivel házasságlevelet nem kérnek, így az élettárs is mehet, de a felnőtt gyermek sajnos nem.

S mi van, ha valaki a felesége helyett a szomszédasszonyt, vagy felnőtt lányát viszi? Mivel senki nem kér tőle személyi igazolványt, házastársként utazhat a programra. Hasonló a helyzet a kamarai hölgytagokkal. Őket felnőtt fiuk, vagy barátjuk is kísérheti házastársnak álcázva. Más a helyzet viszont, ha egy vagyonőr felnőtt fiával, vagy egy testőrnő felnőtt lányával érkezik. Őt nem viheti magával, mivel már elmúlt 18 éves. Vajon miért nem? Miért kedvesebb a kamarának az élettárs a vérszerinti felnőtt gyermeknél?

Szóljon hozzá!