ZETApress

hírportál

Fővárosi balesetek

Közúti balesetek nehezítik a közlekedést az Astoriánál. Az elmúlt órákban több baleset is történt a fővárosban a Hegyalja út – Erzsébet híd – Kossuth Lajos utca útvonalon, amelyek jelentősen lassítják a közúti forgalmat az Astoria közelében.

A Kossuth Lajos utcában és a Hegyalja úton a műszaki mentés idején irányonként csak egy-egy sáv járható. Az érintett BKK-járatok mintegy 15 perces késéssel közlekednek. A 178-as autóbusz terelve jár, nem érinti a Naphegy tér megállót – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ.

Ma 14:10 körül baleset történt a belvárosi Kossuth Lajos utcában a Magyar utcánál. Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze. A mentés és a helyszínelés idején mindkét irányban csak a buszsávot használhatják az autósok. Az 5-ös, a 7-es, a 8E, a 107-es, a 108E, a 110-es, a 112-es és a 133E autóbuszok 15 perces késéssel közlekednek.

Nem sokkal később ugyancsak baleset történt az Erzsébet hídon és a Hegyalja úton a Sánc utcánál. A Hegyalja úti balesetben kidöntöttek egy jelzőlámpa-oszlopot. A 178-as autóbuszok rövidített útvonalon járnak, nem hajtanak be a Naphegy téri végállomásra. Jelenleg a hatóságok dolgoznak a balesetek helyszínein, a BKK az arra közlekedők türelmét kéri!

Szóljon hozzá!