ZETApress

hírportál

Ők visznek el minden nap

A járművezetők szerepét bemutató kampányt indított a BKK, a BKV Zrt. és az ArrivaBus. A járművezetőket foglalkoztató BKV Zrt.-vel és ArrivaBus-szal közös kampányt indított a BKK azért, hogy felhívja a figyelmet a közösségi közlekedésben dolgozó sofőrök szerepére a mindennapokban.

Hárommillió utazás valósul meg naponta közösségi közlekedéssel a fővárosban, azaz hárommillió (úti)cél eléréséhez segíti hozzá az utasokat a Budapesten dolgozó 4800 járművezető – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ, a BKV Zrt. és az ArrivaBus.

Járványok idején, munka és ünnepnapokon, késő este és kora hajnalban egyaránt dolgoznak a járművezetők. Budapest 3738 kilométer hosszúságú úthálózatán több mint hárommillió utazás történik nap mint nap közösségi közlekedéssel, amelynek a város lakóinak életében betöltött szerepére mutatott rá a BKK szeptemberben Összehozzuk a várost címmel indított kampánya. Ennek folytatása a járművezetői kampány, amely a busz-, troli-, villamos- és metróvezetők munkájának jelentőségére hívja fel a figyelmet.

A BKK, a BKV Zrt.-vel és az ArrivaBus-szal együttműködésben folyamatosan fejleszti szolgáltatásait. Az új járművek érkezésével egyre korszerűbb a flotta, emellett az utasélményt nagymértékben növelő előrelépések történtek a digitális jegyvásárlási, -érvényesítési és ellenőrzési területen is. A járművezetők nélkül azonban nem létezhetne versenyképes közösségi közlekedés. A fenti kisfilm és a városszerte felbukkanó plakátok erre, a járművezetők fontos szerepére és nélkülözhetetlenségére mutatnak rá.

Szóljon hozzá!