ZETApress

hírportál

Bringázz és reggelizz!

Bringás reggelivel folytatódnak az Európai Mobilitási Hét programjai: péksüteménnyel, friss gyümölccsel és innivalóval várják a kerékpárral munkába vagy iskolába indulókat a BKK munkatársai holnap 07 és 09 óra között az Erzsébet téren. Fotónk BKK/Nyírő Simon felvétele.

Idén a közös bringás reggelihez új helyszínre várják a kerékpárral érkezőket, az Erzsébet téri MOL Bubi gyűjtőállomás mellett, a József Attila utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán. Kakaós csigával, sajtos pogácsával és zamatos piros almával kedveskednek a biciklivel érkezőknek a BKK munkatársai. Az italokhoz érdemes saját kulacsot vagy poharat vinni.

Az esemény kapcsolódik a Magyar Kerékpárosklub által szervezett Bringázz a munkába! kampányhoz is, melynek célja, hogy megismertesse a kerékpáros munkába járás előnyeit. Az idén is meghirdetett pontgyűjtő applikációs játék és számtalan nyeremény mellett heti kihívások várják a játékhoz csatlakozókat, hogy még inkább megérje biciklivel munkába járni. – Bringás reggelivel jól indul a nap! – vallja a Budapesti Közlekedési Központ is.

Szóljon hozzá!