ZETApress

hírportál

Zöld autómosó a Belvárosban

Magyarország piacvezető zöld autómosója nyílik a jövő hétfőn az Akadémia utca 6-ban. Az ACADEMIA projekttel elsőként szerezheti meg a Belváros WELL Platinum tanúsítványát a ConvergenCE – tudatták sajtósaik.

A számos zöld megoldást és gondolatot tartalmazó fejlesztés egyik fontos mérföldköve a Greenline Clean prémium autómosóval való megállapodás, akik január 9-én hétfőtől várják a gépjárműveket tisztításra az ACADEMIA mélygarázsában.

A 100%-ban magyar tulajdonú Greenline Clean hazánk első víztakarékos autómosó hálózata. A környezetbarát franchise egy teljesen digitalizált autóápolási szolgáltatást biztosít ügyfelei számára, ahol az innovatív megoldások jelentik az egyediséget: a nanotechnológiás tisztítószerek használatán túl a tisztítási folyamatnak csak minimális vízre van szüksége. Amíg az általános autómosók kocsinként 150 liter vizet használnak el egy gépjármű lemosásához, addig a Greenline Clean technológiájához maximum egy liter szükséges. A Magyarországon közel ötven helyszínen szolgáltatásait kínáló és mobilegységekkel is rendelkező zöld mosó az ACADEMIA Irodaházban nyitja meg következő hazai egységét.

Az irodaház tervei és alkalmazott technológiái azonnal kíváncsivá tettek. Megismerve az elképzeléseket és a magas szintű szolgáltatáscsomagot úgy éreztem, hogy cégünk innovatív gondolkodása és a környezetvédelmet szem előtt tartó törekvései összhangban vannak a ConvergenCE által vázolt jövőképpel. Nagy örömünkre szolgál, hogy Budapest egyik legkiválóbb elhelyezkedésű zöld irodaházában is a Greenline Clean biztosíthatja majd az autóknak és a tulajdonosaiknak a legmagasabb szintű szolgáltatásokat – számolt be tapasztalatairól Maróti Árpád, a Greenline Clean alapítója és tulajdonosa.

Amikor elkezdtük az ACADEMIA Irodaház fejlesztését, pontosan tudtuk, hogy milyen irányelveket szeretnénk követni.. Ahogy a többi általunk fejlesztett és üzemeltetett ingatlan esetében is kiemelt figyelmet szenteltünk a bérlői elégedettség elérésére a legkorszerűbb technológiákkal és számos zöld megoldással, úgy fontos volt, hogy az ACADEMIA olyan minőségű megoldásokat, szolgáltatásokat kínáljon bérlőinek, amelyek a történelmi múltja és az elhelyezkedése alapján megilletik. A Greenline Cleannel való megállapodás azért is kiemelten fontos számunkra, mert egyirányú utca vezetett hozzájuk, szolgáltatásainak sokszínűsége és minősége azonnal meggyőzött minket arról, hogy velük hozzuk tető alá ezt a megállapodást – folytatta Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója.

Az ACADEMIA autómosóját január 9-én hétfőtől használhatja a nagyközönség, a szolgáltatás igénybevételéhez bejelentkezés szükséges a myGreenline applikáción keresztül, mely idekattintva tölthető le. A ConvergenCE budapesti székhelyű, boutique jellegű ingatlanbefektető és -fejlesztő cég, amely nemzetközi befektetési alapok és magántőke-befektetők partnere. Az átláthatóságra és a bizalomra épülő partneri együttműködéseink során a szakértelmünkre támaszkodva növeljük az ingatlanok értékét és bevételeit. Büszkék vagyunk partnereink, ügyfeleink és munkatársaink sikereire. Alapításunk óta több mint 200 ezer m2 alapterülettel hoztunk létre kereskedelmi ingatlanfejlesztéseket, az általunk menedzselt épületek összértéke meghaladta a 250 millió eurót, és több mint 750 millió euró értékben valósítottunk meg projekteket ügyfeleinknek.

Szóljon hozzá!