ZETApress

hírportál

Katolikus podcast

Podcastokkal is segíti az emelt szintű magyar érettségizők felkészülését a Katolikus Rádió. Nincs könnyű dolguk az idei évben érettségizőknek, tavaly november óta online oktatás keretei között kell készülniük életük első nagy vizsgaeseményére.

A Magyar Katolikus Rádió Matúra című kulturális műsorával, és egy különleges ajánlattal szeretné segíteni a tizenkettedikeseket – tudatták sajtósaik.

Egy országos szinten egyedülálló kezdeményezés keretében a szerkesztők minden pénteken rendhagyó adással jelentkeznek, az emelt szintű magyar érettségi mindenkor érvényes tételeit járják körbe Zrínyi Miklóstól Lázár Ervinig, Baudelaire-től Ibsenig. A tételek ismertetését szemelvényekkel színesítik, így nemcsak az érettségizőknek, hanem minden irodalomszeretőnek értéket ad egy-egy adás.

A rádiós sugárzás péntekenként reggel 09 óra 04 perctől és este 20 óra 30 perctől kezdődik, de az anyagokat ingyenes podcast formában is hallgathatják az érdeklődők, asztali számítógép és mobiltelefon használatával egyaránt a Spotify és az Apple Podcasts rendszereiben.

Szóljon hozzá!