ZETApress

hírportál

Bankokból a közlekedésbe

Tapasztalt menedzser érkezik a BKK-hoz új vezérigazgató-helyettesként. Szarka Zsolt személyében új vezérigazgató-helyettes kezdi el munkáját a Budapesti Közlekedési Központban. A szakember 2021. április elsejétől látja el feladatait a közlekedésszervező társaságnál – tudatta a BKK Kommunikáció.

Szarka Zsolt sokéves nagyvállalati felső-vezetői tapasztalattal rendelkezik, amelyeket az OTP Bankcsoportnál, az FHB csoportnál és a Magyar Postánál szerzett. Kiemelten foglalkozott komplex IT-rendszerek bevezetésével, összefüggő projektek irányításával. A szakember olyan kompetenciákkal rendelkezik, amelyek elengedhetetlenek a Budapesti Közlekedési Központ stratégiájának megvalósításához.

A BKK ezúton is köszöni Fendrik László eddigi vezérigazgató-helyettes munkáját. A társaság korábbi megbízott vezérigazgatója 2021 januárja óta helyettesként látta el a rábízott feladatokat, főképp üzleti tervezéssel foglalkozott. Szakmai tudásának és lelkiismeretes hozzáállásának köszönhetően egy nagyon nehéz és bizonytalan időszakban biztosította a BKK számára a stabil működést, számos kezdeményezése megalapozta a társaság jövőképét. A Budapesti Közlekedési Központ sok sikert kíván jövőbeni munkáihoz!

Szóljon hozzá!