ZETApress

hírportál

Díjtalan hozzáférés

Online felkészítő tananyaghoz kapnak hozzáférést díjmentesen az érettségizők. 2021-ben csúcsot dönt az informatikushiány – tudatta Kolma Kornél ügyvezető, SAKKOM Interaktív MEDIA.CONTENT.WEB.

Díjmentesen teszi elérhetővé az informatika érettségire felkészítő e-learning tananyagát a Training360. Idén májusban mintegy hatvanezer diák vág neki az érettséginek, közülük várhatóan minden negyedik választja vizsgatantárgyként az informatikát. A Training360 felajánlásával egyaránt élhetnek a diákok, oktatók, valamint a téma iránt érdeklődők.

Közel 15 ezer diák életét könnyíti meg az a felajánlás, melynek köszönhetően online készülhetnek fel az informatika érettségire. A Training360-tól a segítség egy online tananyaghoz való díjmentes hozzáférés formájában érkezik, ez tartalmazza az elméleti és a gyakorlati informatika érettségi tételek kidolgozásait közép és emelt szinten is. A tételeket feldolgozó oktatóvideók mellett a tananyagban a videók szövegkönyve és azok prezentációi is megtalálhatóak. – Az érettségire készülők rendkívül nehéz helyzetben vannak, hiszen a pandémia miatt egyik pillanatról a másikra lettek kiszakítva a megszokott környezetükből, ami nyilvánvalóan megnehezíti a felkészülésüket. Az ország egyik legnagyobb tréning cégeként szeretnénk segíteni nekik az informatika érettségi sikeres teljesítésében, ezért döntöttünk a tananyag díjmentes biztosítása mellett – mondta Nyisztor József, a Training360 Kft. ügyvezető igazgatója.

Idén májusban mintegy hatvanezer diák fog érettségizni, közülük várhatóan nagyjából minden negyedik választja érettségi tantárgyként az informatikát. Ez nem csak azok számára jó döntés, akik ezen a területen akarnak elhelyezkedni, hiszen az informatika ma már szinte kivétel nélkül minden szakmában jelen van.

Idén tovább nő az informatikushiány

Az elmúlt évben a koronavírus hatására is megtapasztaltuk, hogy az informatika szerepe mennyire jelentős az életünkben, ezért idén még nagyobb hangsúlyt fektetünk az informatikusképzésre, amelybe a következő generáció támogatása is beletartozik. Bennük most formálódik a szakmai érdeklődés, felajánlásunkkal pedig meg akarjuk erősíteni azt a jövőbe mutató döntésüket, hogy az informatikát választották vizsgatárgyként – tette hozzá Nyisztor József.

A Training360 jelenleg is biztosít ingyenes online képzéseket az informatikatanárok számára a cégcsoporthoz tartozó NetAcademia Oktatóközponton keresztül. Ezt már 500-nál is több tanár vette igénybe az elmúlt években.

Az informatika érettségire készülőknek a díjmentes online felkészítő anyaghoz történő hozzáféréshez csak annyit kell tenniük, hogy február 28-án vasárnapig regisztrálnak a webcímen, ami mindössze pár percet vesz igénybe. Ezt követően bármikor hozzáférhetnek az informatikavizsgára felkészítő e-learning tananyaghoz.

A Training360

A Training360 a hazai oktatási piac vezető szolgáltatója, portfóliójával lefedi a magánszemélyek és a cégek különböző oktatási igényeit, legyen szó Office képzésekről, rövidtávú professzionális IT tanfolyamokról (Microsoft, Cisco, VMware, Oracle, Java, Linux), IT vezetői képzésekről (ITIL? és társai) vagy üzleti, készségfejlesztő és menedzsment tréningekről.

A vállalat többek között hivatalos Cisco, VMWare, Oracle, valamint IBM oktatóközpontként működik, ezen kívül hivatalos Certiport, PeopleCert, illetve Pearson VUE vizsgaközpontként lehetőséget biztosít a nemzetközileg elismert oktatási minősítések megszerzésére.

A Training360 cégcsoporthoz tartozik a kizárólag online informatikai képzéseket kínáló NetAcademia Oktatóközpont, valamint az informatikai bootcamp oktatás területén tevékenykedő PROGmasters.

A csoportszinten több mint 65 főt foglalkoztató Training360 a hagyományos oktatási formák mellett további, egyedi tanulási módokat és megoldásokat is kínál. Ezek közé tartozik például az e-learningre épülő, költséghatékony és időben rugalmas vegyes tanulási megoldás, nemzetközi vizsgákra felkészítő konzultációk, kedvezményes képzéssorozatok és oktatási csomagok, illetve az online képzések.

Szóljon hozzá!