ZETApress

hírportál

Business Park Tárnokon

Befejeződött az M7 Tárnok Business Park engedélyeztetése. Akár azonnal indulhat a raktárépítés – tudatta Simon Orsolya marketing és pr vezető.

A járvány kapcsán jelentősen nőtt a kereskedelemben az internetes értékesítés aránya, egyre növekvő raktárigényt generálva a hazai logisztikai piacon. Mivel a változó igények gyors reakciókat kívánnak, a ConvergenCE egy olyan kész termékkel állt elő Tárnokon, ahol azonnal megkezdhető egy 8000 m2-es logisztikai csarnok kivitelezése.

Nemcsak jogerős építési engedéllyel rendelkezünk, hanem a fejlesztési terület lőszer-mentesítése és régészeti feltárása is lezajlott, hogy valóban azonnal megtörténhessen az első kapavágás – nyilatkozta Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója. – Magyarországon a helyszín kiválasztása, akvizíciója, a terület közművesítése, egyéb infrastrukturális fejlesztése és az épület engedélyezési eljárása ma átlagosan 12-18 hónapot vesz igénybe, így igazi kuriózum egy olyan előkészített projekt, ahol ezek a vevő számára már nem jelentenek feladatot – mondta.

Az ipari, kereskedelmi, raktározási fejlesztésre alkalmas telek közvetlenül az M7 autópálya tárnoki csomópontjában található, az M0-s körgyűrűtől 6 kilométerre. Az autópályáról is jól látható terület kiváló kapcsolatot biztosít Magyarország autópálya hálózatához tehergépjárművek számára, közvetlen megközelítéssel mind Budapest, mind pedig Székesfehérvár irányába. A telek alkalmas testre-szabott igények szerint megépített tömegáru és áruelosztó raktárépületek, valamint könnyűipari csarnokok elhelyezésére, melyeket a tulajdonos szükség esetén kulcsrakészen ad át. További részletek idekattintva olvashatók.

A ConvergenCE

A ConvergenCE budapesti székhelyű, boutique jellegű ingatlanbefektető és -fejlesztő cég, amely nemzetközi befektetési alapok és magántőke-befektetők partnere. Az átláthatóságra és a bizalomra épülő partneri együttműködéseink során a szakértelmünkre támaszkodva növeljük az ingatlanok értékét és bevételeit. Büszkék vagyunk partnereink, ügyfeleink és munkatársaink sikereire. Alapításunk óta több mint 150 ezer m2 alapterülettel hoztunk létre kereskedelmi ingatlanfejlesztéseket, az általunk menedzselt épületek összértéke meghaladta a 200 millió eurót, és több mint 650 millió értékben valósítottunk meg projekteket ügyfeleinknek.

Szóljon hozzá!