ZETApress

hírportál

Ma nyitnak az ügyfélközpontok

Újra fogadják az ügyfeleket a BKK Ügyfélközpontok és a Központi Ügyfélszolgálat. A BKK Központi ügyfél-szolgálata (Budapest VII. Rumbach Sebestyén u. 19-21.) és a BKK Ügyfélközpontok mától ismét az ügyfelek rendelkezésére állnak – tudatta a BKK Kommunikáció.

A Központi Ügyfélszolgálat változatlan, míg az ügyfélközpontok egységesített 07 és 19 óra közötti nyitva tartással üzemelnek, figyelembe véve a közösségi közlekedésben még mindig tapasztalható jelentős forgalomcsökkenést. A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren található két ügyfél-szolgálati pont átmenetileg továbbra is zárva tart, újbóli nyitásuk a reptéri forgalom indulásától függ.

A BKK a személyes ügyfél-kiszolgálás mellett fokozott figyelmet fordít – az ügyfelek és a dolgozók egészségének megőrzése érdekében – a járványügyi ajánlások betartására. Ennek megfelelően kötelező az orr és a száj eltakarása a 6 évnél idősebbek számára; az értékesítőhelyeken csak a nyitott pultok számával megegyező számú ügyfél tartózkodhat benn egyszerre; illetve biztosítjuk az ügyfeleink számára a kézfertőtlenítő szer használatát a bejáratnál. Javasoljuk ugyanakkor – lehetőség szerint – az érintésmentes fizetést!

Korábbi tájékoztatásunknak megfelelően az ügyfélközpontok újranyitásától számított 5 munkanapon belül van lehetőség a március 12-ét követően pótdíjazott utasok utólagos bérletbemutatására, tehát az érintetteknek május 29-én péntekig van erre lehetőségük.

Az ügyfélközpontok újranyitásával visszaállt a helyszíni pótdíj esetében a pótdíjcsekkel egy időben átadott tájékoztatón szereplő határidő, így a 2 munkanapon belüli megfizetéssel nyolcezer forintra mérsékelhető a 16 ezer forintos alappótdíj. Továbbra is arra kérjük ügyfeleinket, hogy csakis a személyes ügyintézést igénylő ügyekben keressék fel a nyitott pultos, egylégterű BKK Ügyfélközpontokat és a Központi ügyfél-szolgálatot!

Javasolt jegy- és bérletvásárlási lehetőségek: mintegy 370 darab jegykiadó automatánál személyesen, de a mobilalkalmazáson keresztül is megvásárolhatók egyes díjtermékek 00-tól 24 óráig. További részletes információk idekattintva olvashatók.

Szóljon hozzá!