ZETApress

hírportál

Húszéves a SEED

A vállalkozásokat segítő budapesti alapítvány február 19-én, pénteken tartja születésnapi konferenciáját. A megjelenteket Vecsenyi János, a SEED Alapítvány kuratóriumának elnöke, a Budapesti Corvinus Egyetem professzora üdvözli.

A születésnapi konferencia megnyitására szervezők Varga István minisztert, Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium vezetőjét kérték fel. Az NFGM könyvtárába, az eseményre várják születésnapi köszöntő megtartására John Balian kulturális attasét, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövetsége képviseletében.

Széleskörű érdeklődésre számít a 20 év munka, 20 év tapasztalat ? A SEED Alapítvány eredményei című összegzés, melyet Laczkó Zsuzsa igazgatóhelyettes, SEED Alapítvány részéről tart ? tudatta Lindenberger Tamás. Az alapítvány honlapja egyébként részletesen beszámol az eddigi munkáról, a tanulmányok, kutatások ? kiemelve a mikro-vállalkozások és a családi vállalkozások témakörét, valamint a női vállalkozásokról szóló exponátumokat ? kapcsán érdemes felhívni a figyelmet a letölthető és jól hasznosítható, több szempontból hézagpótló dolgozatokra.

A munkát és eredményeit hitelesíti az a program, mely a délután folyamán hangzik el A SEED ügyfele voltam címmel. Három régi ügyféllel, tréning résztvevővel, beszélget Veress Ágnes rádióriporter. A következő évek feladatairól, az Alapítvány terveiről Maróczi Imre, a SEED Alapítvány igazgatója ad képet. És meglepetés is lesz: táncbemutató a Mahasti Hastánc Stúdió, Szmolinka Eszter ? egy régi SEED-es tréning résztvevő ? vezetésével.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Ipartestületi pályázatok | ZETApress

Szóljon hozzá!