ZETApress

hírportál

Ellenfélre talált a magyar TCR pilóta

Mi lesz abból, ha egy kihívásokat kereső autóversenyző találkozik egy hasonló életkorú, hasonló beállítottságú influencerrel? Egyértelmű, hogy olyan verseny, amely közönség előtt, a virtuális térben zajlik.

Ma délután Tassi Attila, a HELL ENERGY Racing Team with KCMG autóversenyzője és GoodLike, a népszerű influencer csapott össze egy szimulátoros autóversenyen a József körúti Hype-R Zone-ban, hogy eldöntsék, ki a jobb? A pénteki kánikula sem tartotta vissza a TCR versenyzőt és a gamer világban ismert GoodLike-ot, hogy a józsefvárosi szimulátoros autóverseny keretein belül mérjék össze tudásukat.

A fiúk viadala a social médiában kezdődött ? GoodLike egy Instagram storyban megemlítette, hogy imádja az autósportokat, arra azonban nincs lehetősége, hogy gyakorolja is azt. Tassinak nem is kellett több, kihívta az influencert ? akivel egyébként a magánéletben is jó kapcsolatot ápol ? hogyha már valódi pályán nem indulhatnak, szimulátoron versenyezzenek egyet. GoodLike persze örömmel elfogadta a felhívást. A mai versenyre a srácok meghívták pár követőjüket is, akik közül két szerencsés szintén megmérkőzhetett kedvencével. A Tassi vs. GoodLike párbaj végül döntetlennel zárult.

? A részvétel a fontos ? kezdte nevetve a GoodLike néven ismertté vált Pólya Márton. ? Izgalmas élmény volt egy hivatásos autóversenyző ellen kiállni, ezt a lehetőséget nem hagyhattam ki. Nagyon élveztem a délutánt, bármikor szívesen állok elébe egy visszavágónak, hogy a döntetlen eldőljön ? mondta Marci.

? Vicces volt a mai nap, örültem neki, hogy össze tudtuk hozni, GoodLike ügyesen ment, jó ellenfél volt. Neki ez a mai verseny játék volt, nálam viszont már a felkészülés részének is vehetjük, mivel jövőhéten újra versenyhétvége Assenben. Volt most egy nagyobb szünet a futamok között, ki is használtam és elmentem nyaralni, szükségem volt már egy kis pihenésre, de most újult erővel kezdtem neki a felkészülésnek és már nagyon várom, hogy újra rajthoz állhassak. Remélem ezúttal meglesz a dobogó, ezen leszek, aztán majd meglátjuk! ? mondta Atti.

Szóljon hozzá!