ZETApress

hírportál

Running Warriors Bánkon

EredményhirdetésAz Eb előtt országos bajnoki futamot rendeztek Bánkon. Fantasztikus versenyeket hozott a Running Warriors! A Bánkon megrendezett terepakadályfutó viadal egyben országos bajnoki futam is volt, ahol rajthoz állt többek között az Európa-bajnokságon induló két válogatott versenyző is.

Az Eb-induló Erdősi Tímea Terézia kisebb sérüléssel küszködve 3. helyet szerezte meg a 4+ kilométeres országos bajnoki futamon, itt Páder Zsófia lett a bajnok. A férfiaknál Martyin László ügyességének és rendkívüli gyorsaságának nagy szerepe volt, a szintén Európa-bajnoki résztvevő sportember megnyerte az országos bajnoki futamot (4+ km), győzött a nyílt futamon és bronzérmes lett a 8+ kilométeres távon.

? Az OCR-akadályokkal megtűzdelve sok vizes tereppel és cipekedéssel kellett a futóknak megküzdeniük, de a sikeres felkészülésnek köszönhetően mindenki a legjobb formáját hozta ? összegzett Zimányi Gábor, a Magyar Terepakadályfutó Szövetség (TEFUTSZ) szakmai igazgatója. Erdősi Tímeán és Martyin Lászlón kívül Zimányi Gábor is kiutazik az esbjergi Eb-re, aki csapatvezetőként lesz ott a sporttörténelmi kontinensbajnokságon.

Szóljon hozzá!