ZETApress

hírportál

Svédasztal a Prológon

Péntek délután fél ötkor elrajtol az ifj. Tóth?Bahor kettős a Parlament előtt felállított rajtdobogóról, hogy ezzel kezdetét vegye az országos rallye bajnokság egyik legrangosabb versenye. A 20. Nemzetközi Michelin-Budapest Rallye-n öt órától már a prológon mennek Janikáék, s utánuk következik előbb az OB, majd az EK mezőnye, tudtuk meg a BPR sajtóosztályától.

A prológra az összes tribünjegy elfogyott, ezért a szervezők a nagy érdeklődésre való tekintettel páholy jegyeket is meghirdettek, amelyhez svédasztalos vacsora is tartozik! A főépület első emeleti fogadó terméből kényelmesen és remek rálátással lehet végignézni a prológot! Emellett természetesen még kapható állójegy is a prológra, amellyel a pálya szélén lehet szurkolni a versenyzőknek! Ha kíváncsiak, hogy hogyan épül a prológpálya, látogassanak el a honlap videogalériájába, ahol megtekinthetők a szerdai építési munkák két percbe sürítve!

A hivatalos honlapon már megtalálhatóak a holnapi átvételi idők is. Az OB mezőny regisztrálása reggel hét órától délelőtt tízig tart a Hungaroringen, s ezután következik majd az Európa Kupa mezőnye. A Rallye-2 mezőnyének szombaton reggel nyolctól délig rendezik a gépátvételt Mogyoródon.

Szóljon hozzá!