ZETApress

hírportál

Talma nem versenyezhet

Talmácsi Gábor nem indul a 2011-es Moto2-es világbajnokságon. Megszületett a döntés: az idei világbajnokságon nem áll rajthoz a magyar motoros ? tudatta a Talmácsi Média.

Mint ismeretes Talmácsi Gábornak aláírt szerződése volt a spanyol Jack&Jones by A. Banderas csapathoz, azonban decemberben az alakulat visszalépett az indulástól és a magyar versenyző csapat nélkül maradt. Talmácsi már a bejelentés napján el kezdett dolgozni a megoldáson és több ajánlatot is kapott, viszont az ajánlatokban elsősorban az anyagi feltételek domináltak.

Motorversenyző vagyok, akinek az élete a versenyzés, de ahogy korábban már mondtam, nem mindenáron. Nagyon kemény időszakon vagyok túl. Hosszú tárgyalásokat folytattam a G22 csapattal, akik a lehetőségeikhez mérten tényleg mindenben próbáltak segíteni. Azonban az elmúlt időszak nehézségei túlságosan sokat kivettek belőlem mentálisan és lelkileg egyaránt, és bár fizikailag folyamatosan készültem, mégsem érzem magam készen az idei vb-re. Nehéz volt meghoznom ezt a döntést, de figyelembe vettem azt, hogy nemcsak magamért és a versenytársaimért vagyok felelős a pályán, hanem a szponzoraimért, a szurkolóimért, a csapatomért ? nyilatkozta Talmácsi Gábor.

Szóljon hozzá!