ZETApress

hírportál

Miskolci klubavató

Kwaysser Valdemár Ákos, alias Luigi Miskolcon nyit pókerklubot. A mindössze 27 éves Luigi az egyik legsikeresebb magyar pókeres. Idén Las Vegasban WSOP karkötőt nyert, majd ezután rögtön egy Full Tilt Poker.com profi szerződést is kapott ajándékba.

Ezúttal szintén nagy fába vágta a fejszéjét és egy újabb kihívást állítot maga elé. Miskolcon saját pókerklubját nyitja meg december 10-én. Az egykori miskolci Titanic Club helyén, a város szívében nyitja meg engedéllyel rendelkező pókertermét LUIGI POKER & CAFE néven a Full Tilt Poker.com profija. ? Látva a mai magyar élőpókerben kialakult helyzetet szerettem volna létrehozni egy olyan helyet, ahol a magyar pókeresek nyugodtan, törvényes és tiszta keretek között élvezhetik a kedvenc játékukat. Erre a legmegfelelőbb körülményeket Miskolcon találtam meg ? mondta Luigi.

A megnyitóra december 10-én, pénteken este 6 órakor kerül sor, méghozzá igazi pókeresként Luigi egy ötvenezer forint nevezési díjú pókerversennyel teszi fel a koronát élete első saját klubjának megnyitójára. A tornára hatalmas az érdeklődés, így kétnaposra tervezik. A férőhelyeket limitálni kellett, így a tornára összesen 160-an jelentkezhetnek. Az 1A nap péntek délután 4-kor kezdődik, az 1B 11-én, szombaton délután 2-kor.

A frissen felújított épületkomplexumban nemcsak a pókertermet találják meg az érdeklődök. A tulajdonos gondolt a szórakozni, pihenni vágyókra is, így a hivatalos engedéllyel rendelkező terem alatt egy igényesen kialakított kávézót és egy minden szükséges technikai eszközzel felszerelt diszkó is a vendégek rendelkezésére áll ? tudtuk meg Kaczur Tibortól.

A klub nyitása igazi pókeres buli lesz, hiszen a Full Tilt Poker profija, Luigi még adós a hivatalos karkötő-ünneplő bulival, amit a holnapi megnyitóval egybekötve mindenképp bepótol! Aki a hazai pókerélet nagyságaival akar találkozni, vagy akár játszani ellenük annak mindenképpen Miskolcon a helye pénteken és szombaton, mert a vendégek között ott lesz a magyar pókeres elit nagy része: Traply Péter, Tóth Richárd, Gelencsér Péter, Koroknai András, Andrejkovics Milán, Kaló Dénes és Polgár Krisztina is.

A Full Tilt Poker.com

A világméretű virtuális pókerszoba-szolgáltatás nem egy olyan felület, ahol fogadhatunk és téteket tehetünk meg, hanem ahol a legjobbaktól tanulhatunk. A Full Tilt Poker.com helyet ad a játékra, a beszélgetésre és a tanulásra, de nem vesz rész a versenyeken, mint játékos. Legfőképp azoknak biztosít teret és szolgáltatásokat, akik, ki szeretnék kipróbálni pókertudásukat. Itt bárki lehetőséget kaphat, hogy mások ellen játszhasson szórakozásból, díjakért vagy esetlegesen pénznyereményért.

Az oldal természetesen az Alderney Szerencsejáték Ellenőrző Bizottság szigorú szabályai és engedélyezése alatt működik. Innovatív grafikájával, kiváló ügyfélszolgálatával és biztonságos felületével a szoftver személyre szabottan igazodik a játékosokhoz, így emelve az online póker élményét. Habár a virtuális póker legális, abban az országban ahol hostolják és játsszák, nem biztos, hogy ott is törvényes keretek között játszható, ahol az egyes játékosok épp megtalálhatóak. A játékosok játéktudásbeli képességeiktől függetlenül idekattintva letölthetik a szoftvert, de minden esetben a játékos felelőssége annak meghatározása, hogy az a terület, ahol a játék pillanatában tartózkodik, annak joghatósága engedélyezi-e az online pókert.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Póker a hotelben | ZETApress

Szóljon hozzá!