ZETApress

hírportál

Kétszer négy gól az idénynyitókon

Mindkét vendéglátó 3:1-re győzött péntek este az NBI első fordulójában. A Vasas már 2:0-ra vezetett a Tatabánya ellen, de a vendégek a félidő vége előtt szépítettek. Az angyalföldiek a második félidőben Odrobena góljával biztosították be a győzelmet a Duna Tévé kamerái előtt.

Zalaegerszeg is hasonló arányban győzte le a Paksot, csak a gólok sorrendje volt más. Ott a vendégek szerezték meg a vezetést, a ZTE még az első félidőben egyenlített, de csak a második félidőben tudta megfordítani az eredményt.

Újabb nyolc gól szombaton

Péntekhez hasonlóan tegnap is két meccset játszottak, és itt is nyolc gól született. Sopron a szünetben még 1:0-ra vezetett Kaposváron, de a második félidőben a házigazdák kiegyenlítettek. Siófokon a vendéglátók a szünetben 2:0-ra vezettek, de az Újpest 4:2-re fordította meg a végeredményt. A további négy mérkőzést ma, holnap és szerda este játsszák.

Csütörtökön az UEFA kupában léptek pályára csapataink. Itt csak ötven százalékos hazai siker született, de ezt nem bántuk. A Honvéd Kisinyovban lépett pályára, s ott a vendégeknek drukkoltunk. A kispestieknek a második félidőben sikerült az egyemlítés, így 1:1-gyel várhatják a két hét múlva kezdődő visszavágót. Az MTK Újpesten fogadta az örmény FC MIKA csapatát. A kék-fehérek büntetőt hibáztak, így csak 2:1-re tudták legyőzni ellenfelüket. Reméljük, hogy elég lesz az előny a továbbjutáshoz!

Szóljon hozzá!