ZETApress

hírportál

Foci Eb-re BKK-val

Budapestre hozza a futball-Eb hangulatát a BKK. Egyre fokozódik a futball-láz, hiszen holnap este kezdődnek a németországi labdarúgó-Európa-bajnokság küzdelmei. Fotónk BKK/Nyírő Simon felvétele.

A magyar válogatott mérkőzéseinek idejére a BKK Budapestre hozza az Eb-t, hogy az utasok a megállóban várakozva vagy útközben is együtt szoríthassanak a csapatnak. A BKK azt javasolja a közös szurkolói meccsnézésre tartóknak, hogy a helyszíneket a közösségi közlekedési járatokkal, illetve MOL Bubival közelítsék meg!

Június 14-én pénteken 21 órakor kezdődik a futball-Eb, az önfeledt szurkolás időszaka! A magyar labdarúgó-válogatott mérkőzéseinek idejére Budapestre hozza a foci-Eb-t a BKK, és együtt szorít válogatottunknak a fővárosban közlekedőkkel. A futballünnephez illő utastájékoztatásnak köszönhetően azok is együtt szurkolhatnak és izgulhatnak, akik épp az úti céljuk felé tartanak, és szeretnék tudni, hogyan teljesít a magyar csapat.

Ezért a BKK szurkolóbarát lépésének köszönhetően a magyar mérkőzések idején a közterületi FUTÁR-kijelzőkön élőben lehet követni az eredmény alakulását. Labdarúgó-válogatottunk
június 15-én szombaton 15 órakor Svájccal;
június 19-én szerda 18 órakor Németországgal, majd
június 23-án vasárnap 21 órakor Skóciával játszik az A-csoportban.

Szurkoljunk együtt a válogatottnak: szóljon főváros-szerte – miként az 1-es, a 19-es és a 41-es villamosokon megjelenik majd -, hogy Hajrá, magyarok!

A MOL Bubi is a magyar csapat mellett

Az egy hónapig tartó, július 14-én vasárnap záruló labdarúgó-Eb tartalmas szórakozást kínál. A BKK azt javasolja a közös szurkolói meccsnézésre tartóknak, hogy a helyszíneket a közösségi közlekedési járatokkal, illetve a MOL Bubival közelítsék meg! Az utazás megtervezéséhez érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, sőt jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.

A MOL Bubi közbringarendszer csatlakozott a MOL szurkolói kampányához, ezért 300 kerékpárra egyedi szurkolói matrica került, valamint a szurkolói zónákhoz közeli gyűjtőállomások – Deák tér, Szabadság tér, Vécsey utca és Kopaszigát – ugyancsak egyedi arculatot kaptak. A Budapesti Közlekedési Központ kéri a bubizókat, hogy kerékpárjukat mindig zárják le a gyűjtőállomáson!

Szóljon hozzá!