ZETApress

hírportál

Eb-bel sem tudtunk megbirkózni

Szombat este jól elpáholtak a görögök. Válogatottunk Athénben lépett pályára az Eb selejtező 6. fordulójában, s a vendéglátók már az I. félidő közepén beállították a 2:0-s végeredményt. Várhidi Péter kapitánynak nem kellett kezdőként az a Huszti Szabolcs, aki klubjának oszlopos tagja, a sértődött klasszis viszont nem akarta a kispadon várni a cserét, így inkább itthon maradt. Nagyon jól tette, bár ezt nem állíthatjuk. A szerdai norvégok elleni meccs után döntenek további sorsáról.

Az élvonalban már pihennek a csapatok, míg az NB II-ben a 28. fordulót játszották. Keleten a Nyíregyháza 1:0-ra verte Szolnokot, míg a Fradi csak ma este fogadja Kazincbarcikát. Addigra talán megtudhatjuk, ki váltja majd Dámosi Zsoltot az elnöki poszton, mert ő nem akarja folytatni, mások meg nem akarják tőle átvenni a klub irányítását. Még majd rábeszélik, hogy folytassa, s cserébe Jakabházy Lászlót próbálják meg kitúrni az elnökségből.

Nyugaton hármas holtverseny alakult ki az élen a Siófok, a Felcsút és a Barcs között, míg a Haladás kettő pont hátránnyal követi őket. Eredményeik: Siófok-Dunaújváros 2:0, Felcsút-BKV Előre 1:1, Barcs-Budaörs 3:0, Haladás-Balatonlelle 6:1. A Fradi ma esti Üllői úti és válogatottunk szerdai oslói összecsapásáról csütörtök reggel számolunk be.

Szóljon hozzá!