ZETApress

hírportál

Kényeztesd az ebedet!

Kutyaőrültek figyelem! Már lassan egy éve kényeztetheted kedvencedet Magyarországon is a Pet HeadTM termékeivel ? írta Dobi Alexandra.

A Bed Head TIGI? kisállatok számára készült termékcsalád széles palettán vonultat fel ápoló kozmetikumokat, trendi kiegészítőket, valamint dizájnos felszereléseket kedvenceink legnagyobb örömére. Ahogy azt már a TIGI humán szépségápolási vonalától is megszokhattad, ezek a termékek nem éppen mindennapos csomagolásba öltöztetve kerülnek a polcokra ? folytatódik a levél.

Élénk színekből, vidám, kreatív, formabontó megoldásokból itt sincs hiány. És azok az illatok! Szerinted eszébe jutott akármelyik brand képviselőjének is áfonyás muffin, vagy ázsiai körte illatú sampont, spray-t gyártani? Persze, hogy nem! Ez is csak egy apróság a sok közül, ami különlegessé teszi a márka termékeit, és eléri, hogy élesen kitűnjön a konkurens termékek sorából.

Meggyőződésem szerint a Pet HeadTM az első olyan kutyaápoló termékeket gyártó márka, amelyik a szükségszerű funkcionalitáson túl ?emberszámba? veszi az ebeket, és arra is különleges hangsúlyt fektet, hogy az embereknek ma már automatikusan kijáró extra terméktulajdonságokat a kutyaápolási termékekhez is ugyanúgy hozzárendelje.

Ezeknek a többlet hasznosságoknak, valamint annak is köszönhetően, hogy a termékek egytől egyig kiváló minőségűek, és maradéktalanul betöltik azt a funkciót, amire kifejlesztették őket, a Pet HeadTM rohamléptekkel kezd betörni a kutyaszalonokba is. A kutyakozmetikusok egyszerűen imádnak ezekkel a termékekkel dolgozni. Nekik köszönhetjük például azt az információt, hogy a kutyák bundájának színét, illetve többszínű ebek foltjainak kontrasztját egyik márka terméke sem hozza ki annyira látványosan, mint a Pet HeadTM So Spoiled névre keresztelt kondicionálója.

Szóval, ha Te is gondoskodó mami szeretnél lenni, akkor ezentúl ápold kedvenc négylábúd bundáját professzionális TIGI samponokkal és balzsamokkal. A lehetséges összes bőr-, és szőrproblémára, típusra fejlesztettek ki ápolókat, hiszen ez így kerek. A dezodoráló samponnak köszönhetően egészen új értelmet nyer a ?kutyaszag? fogalma, kedvenced jelenlétéről ezek után egy kellemes illatfantázia felhője fog árulkodni. Különös gondot fordítottak a készítők a nagyon érzékeny bőrű ebek ápolására is, megalkotva ezzel a termékcsalád hipoallergén tagját.

A szüntelenül vakaródzó kutyusok is fellélegezhetnek, hiszen a száraz, kirepedezett bőrre is van enyhülést hozó megoldás. A problémás szőrűeknek is van okuk a gondtalan cirógattatásra, ugyanis a Pet HeadTM gubancolódást gátló készítményével könnyedén eltüntetheted az ebadta csomókat. Izgága szőrpamacsok számára pedig ideális megoldás a gyorsan kiöblíthető sampon.

Az ápolószereken túl nem mehetünk el szó nélkül az ékszerek, kiegészítők mellett sem. A strasszkőtől kezdve a flittereken át a skótkockáig minden megtalálható, ami egyedi megjelenést kölcsönöz a mai világ trendkövető gazdikkal megáldott ebeinek. A megannyi trendi kiegészítő közül biztos megtalálod a napszakhoz, hangulatodhoz megfelelőt: találsz kínálatunkban strasszos, flitteres csatokat, hajgumit, egyedi kivitelezésű, strasszos medált, színes, mintás nyakörvet, pórázt.

A legforróbb termékújdonságok pedig minden képzeletet felülmúlnak. Ezentúl a hétköznapok szürkeségét egy jól eltalált árnyalattal törheted meg a színes formázókrémeknek köszönhetően. Ezek egy alaposabb átfésüléssel, vagy vízzel könnyedén eltüntethetők a bundából, így semmiképpen sem jelent hosszú távú elköteleződést a lila, rózsaszín, zöld vagy éppen kék formázó használata.

A teljesség kedvéért már kefék és fésűk is kaphatók 6-féle dizájnban a különböző bundatípusoknak megfeleltetve. Így válik igazán teljessé és professzionálissá a termékcsalád. Ezekkel a termékekkel igazán kihozhatod kedvencedből a maximumot! Élj az önkifejezés ezen új eszközeivel, és tűnj ki a tömegből! A Pet HeadTM trendi, egyedi termékeinek köszönhetően minden kutyus igazán egyedi megjelenéssel büszkélkedhet! Meglátod, kedvenced lelkes ugrándozással és farkcsóválással fogja meghálálni törődésed! Keress minket bátran! ? fejeződik be a levél.

Szóljon hozzá!