ZETApress

hírportál

Idén is VÁR A Kifutó!

A tavalyi év nagy sikerére való tekintettel az Ability Fashion Team és a budavári Hilton Budapest szálloda. Augusztus 31-én pénteken a családok évében immáron másodszor rendezi meg Vár a kifutó! elnevezésű divatbemutatóját egy vidám hangulatú, zenés, táncos est keretében ? tudtuk meg a délelőtti sajtótájékoztatón.

Az Ability Fashion Team és a budavári Hilton Budapest szálloda által közösen megtartott sajtótájékoztató elnöki asztalánál helyet foglalt Árvai Zoltán (Hilton Budapest szállodaigazgatója), Buday Gergely Charlie (Ability Fashion Team vezetője, főszervező), Őexcellenciája Wening Esthyprobo (Indonléz Köztársaság magyarországi nagykövete, fővédnök), Pastor Anni (Anni Pastor Divatszalon), Széles Emília (VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe versenyigazgatója), Szlovák Dorina ? (Ability Fashion édesanyja), Kulimár Miklós (Magyar Aranykereskedő Zrt. ? Vígékszer tulajdonosa). Továbbá az eseményen tiszteletét tette, Bata Mónika (Bata Móni Management), Fábián Éva (énekesnő), Fehérvári Dóra (szépségkirálynő), Garamvölgyi Annamária (MUOSZ ? Fogyatékkal élők a médiában szakosztály-vezetője), Sütő Enikő (Sütő Enikő Modelliskola tulajdonosa), Szentléleki-Szabó Ágnes (Danubius Hotels Group PR Manager), Győrfi Pál (Országos Mentőszolgálat szóvivője, műsorvezető), Karvai Sándor (többszörös magyar és Guinness rekorder), Santiago Maciel (táncos, koregráfus), Schmuck Andor és Szilvágyi Gergő, valamint az Indonéz Köztársaság magyarországi nagykövetségének küldöttsége.

Tavaly július 7-én került először megrendezésre a Vár a kifutó! divatbemutató, ahol a kifutóra lépő modellek bebizonyították, hogy az igazi szépséget nem befolyásolja, hogy valaki éppen hallókészülékkel, fehér bottal, kerekesszékkel vagy egyéb segédeszközzel éli mozgalmas életét a mindennapok során. A Vár a kifutó! ? II. Felvonás meg- és bemutatja, hogy a testi, szervi és érzékszervi állapottól függetlenül mindenkinek ott a helye a kifutón! A napi kihívásokkal / akadályokkal együtt élő lányok és fiúk különlegesek, színesek, csinosak, és szépek. Erősítsük azt, ami pozitív és előnyös.

Ahogyan tavaly, idén is e nemes eseménynek az akadálymentes budavári Hilton Budapest szálloda Budapest, Hess András tér 1-3. a helyszíne. Az esemény gyermekbarát! Hűen a szállodalánc alapítója, Conrad Hilton álmához, a budavári szálloda évről-évre a Hilton iránymutatásai alapján dolgozza ki éves jótékonysági programját, előtérbe helyezve az időszerű, komoly problémákat érintő ügyeket. A tavalyi év nagy-sikerű VÁR a Kifutó! ? I. Felvonás rendezvénye után, az idei programterv összeállításában is hangsúlyos szerepet kapott a társadalmi esélyegyenlőség fontosságára való felhívás. így nem volt kérdés számukra, hogy az idén is támogatóként a kezdeményezés mögé állnak.

2017-ben az integráció és az esélyegyenlőség jegyében indultunk útnak azzal a céllal, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy mindenkit Vár A Kifutó!, hisz itt a Földön mindannyian egyek vagyunk! A Vár a kifutó! ? II. Felvonás alkalmából idén 8 + 1 Ability Fashion modell vonul végig a kifutón. Virtuálisan velünk lesz a 2015-ben elhunyt Szlovák Dorina, aki az Ability Fashion Édesanyja. Két alapító tagunk, Ivanova Danielía és Tóth Tímea is a modellek csapatát erősíti.

A Vár a kifutó! történetében először lesz ott Ábrahám Eszter, Szakolczi Gabriella és Szép Veronika. A tavalyi modellek közül újra velünk tart Bolbás Andrea, Lengyel Zsófia, és Pék Daniella. Modelljeik a tavalyi év mintájára idén is modellkísérők oldalán lépnek a közönség elé. Ezen modellkísérők ismert, neves közéleti személyiségek közül kerülnek felkérésre. A Vár a kifutó! ? II. Felvonás modellkisérői a teljesség igénye nélkül: Árvái Zoltán, Farkas Bertalan, Győrfi Pál, Karacs Miklós, Karvai Sándor, Lukács Máté, Müller Péter Sziámi, Proksa Zoltán, Schmuck Andor, Szabó László, Várkonyi Attila (DJ Dominique).

Mint tudjuk nincs vár királynők és udvarhölgyek nélkül, így idén szépségkirálynők és udvarhölgyek is részt vesznek a Vár a kifutó ? II. Felvonáson. A VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe szépségverseny két királynője, Fehérvári Dóra (magyarországi) és Steiger Nikoletta (határon túli), valamint a két udvarhölgy, Gyurácz Anna és Szick Dóra Petra is a kifutóra lép. Minden jellegzetes eseményhez tartozik egy olyan alkotás/szimbólum, amely szerves és elválaszthatatlan részévé válik a későbbiekben. Ezen alkalomból Ocskay Réka fazekas népi iparművész egy különleges felajánlással készült az Ability Fashion Team és a Hilton Budapest szálloda számára.

A kifutóra lépő modellek ruháit Pastor Anni Divatszalon, ékszereit pedig a Vígékszer ékszer üzlet biztosítja. Az eseményihez illő sminkeket Láris Eszter, Králik Márti és Orosz Ivett készíti el. A hajkölteményeket Barkócziné-Varga Enikő, Lánczos Gabriella és Pintér Imola alkotja meg.

A Vár a kifutó! ? II. Felvonáshoz csatlakozik a Magyar Paralimpiai Bizottság is, melynek elnöke Szabó László úr, aki az egyik modellünk kísérőjeként lép a kifutóra. A Vár a kifutó! ? II. Felvonás műsor-vezetője Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, aki ? egyik modellünk kísérőjeként is szerepelni fog a kifutón. Az esemény fővédnöke Őexcellenciája Wening Esthyprobo, az Indonéz Köztársaság magyarországi nagykövete.

A Vár a kifutó! ? II. Felvonáson fellép Fábián Éva, Ivanova Daniella, Gyuris Rita, Kollányi Zsuzsi, MikiNiki és a Csinibabák, Nagy Attila Krisztián, ParaDance Company, Proksa Zoltán és Santiago Maciéi. A Vár a kifutó! ? II. Felvonás hivatalos támogatója a Rex-San Kft. A professzionális fény- és hangtechnikát az AudioBérlés biztosítja. Hivatalos videós partnerük a TotalSight. Az esemény fotósai: Domány Violetta, Fördős Gábor, Berta István, Papp József és Thomas Sztanek.

A Vár a kifutó! ? II. Felvonás modelljeinek mentális felkészülésben, és a testi és lelki harmónia megteremtésében segíti partnerünk, a Szupervumen alapítója, Szilágyi Nikolett coach. A Vár a kifutó! ? II. Felvonásra támogatói jegy (2900 Ft/db, mely nem jogosít belépésre), támogatói belépőjegy (5900 Ft/fő) és támogatói VIP belépőjegy (9900 Ft/fő) még korlátozott számban megvásárolhatóak a Cooltix weboldalán. A szervezők a mindenkori változtatás jogát fenntartják! A rendezvényről hang- és képfelvétel készül!

Szóljon hozzá!