ZETApress

hírportál

Varsói melódia

Varsói melódiaKét fiatal, egy orosz fiú és egy lengyel lány egymásba szeretnek? A történet szokványos is lehetne, ha nem az ötvenes évek Szovjetuniójában játszódna, ahol az akkori törvényeknek megfelelően nem lehetnek egymáséi: a történelem tíz hosszú évre szakítja el őket egymástól, teszi próbára szerelmüket.

Van a politika és van a szerelem. Ennek a két dolognak elvileg semmi köze egymáshoz. De volt, hogy volt. Van, hogy van. Milyen kár! ? láttuk tegnap este a Jókai utcai Hatszín Teátrumban Leonyid Zorin: Varsói melódia című kétrészes színművének munkabemutatóján. Fordította: Radnai Annamária. Díszlet, jelmez: Kálmán Eszter. Rendezőasszisztens: Kiss Kádi Judit. Rendező: Kocsis Gergely. Producer: Orlai Tibor.

Szereplők, Helga: Tompos Kátya, Viktor: Adorjáni Bálint. Az előadás hivatalos bemutatója július 19-én csütörtökön lesz a balatonföldvári Kultkikötőben, majd szeptember 14-én péntektől a Hatszín Teátrumban folyamatosan lesz látható. Az előadásból azért tartottak munkabemutatót, hogy a jövő évad tervei között szerepelni tudjon ez az előadás, például bérletek összeállításánál.

Szóljon hozzá!