ZETApress

hírportál

Szépségek a Balatonon

Megtartották a szépségverseny első castingját. Két Miss Balaton versenyző sorsa a közönségen múlik ? tudatta Kékvölgyi Anita, Red Lemon Média. Balatonfüreden rendezték meg a Miss Balaton szépségverseny első castingját, ahol Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regina és Seres Attila zsűrizte a lányokat.

A TOP 60-ba jutó versenyzőket három mentor: Marton Adrienn, Magony Szilvi és Gelencsér Timi készítette fel a szereplésre. A következő fordulóra a zsűri 22 szépséget juttat tovább, de nemcsak rajtuk múlik, hogy ki kerül be a legszebb 24 versenyző közé. Két lányt a közönség juttathat tovább, bárki szavazhat. A szavazás a Miss Balaton Facebook-oldalán érhető el június 16-án szombaton 08 órától 17-én vasárnap 23:59-ig.

? Gratulálok, ti már bejutottatok a legszebb 60 lány közé, és közöttetek ül a 2018-as királynő! ? köszöntötte Horváth Éva versenykoordinátor a Miss Balaton első castingján résztvevőket. Az ország minden pontjáról érkeztek lányok, hogy bebizonyítsák méltóak a Balaton királynője címre. Az egész napos program során a zsűri előtti szereplés mellett rengeteg, a modellkedés során hasznosítható tanáccsal lettek gazdagabb a versenyzők. Epres Panni tanácsait idekattintva olvashatjuk.

Iszak Eszti már öt éve zsűrizi a lányokat a castingokon, a tábor és a verseny alatt pedig tanácsadóként segíti a felkészülésüket. ? Minden évben nagy izgalommal várjuk az első castingot, itt találkozunk először személyesen a lányokkal. Nagyon örülök, hogy most is igazán színes a mezőny, a pszichológustól az ügyvéden át még egy magánnyomozó, sőt egy anyuka is van a versenyzők között. Jó hangulatban telt a casting, és nekem már meg is van, hogy kiket juttatnék tovább a legszebb 24 lány közé ? mondta el Eszti.

Szóljon hozzá!