ZETApress

hírportál

Cirkusz az Andrássy úton

A-28 CirkuszFekete Péter, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatója többször hangsúlyozta, hogy a Fővárosi Nagycirkuszt a Nemzeti Színház és az Operaház intézményeivel egy szinten kezeli, s az operával, a színházzal egyenlő elfogadást, bánásmódot kíván kialakítani a cirkuszművészet műfajának.

A nemzetközileg is elismert és díjazott artistáknak, akrobatáknak az operaénekesekkel, táncosokkal, színészekkel egyforma tiszteletet kell kapniuk, s mindezt nem csak hazánkban, de egész Európában képviseli. Ezt a gondolkodásmódot közvetítve ? egy hatékony üzleti stratégiával is megtámogatva ? a cirkusz jegyirodája most a VI. kerületi Andrássy út 28. szám alá, a Nemzeti Színház jegyértékesítésével társbérletben, közvetlenül az Operaház mellé költözik ? tudatta Marosi Antal.

A-28 Cirkusz! ? hirdeti a plakát, s mostantól ide várják azokat, akik elővételben vagy csoportosan kívánják megváltani jegyeiket. ? A városligeti jegypénztárak továbbra is látogathatók, de a Broadway forgalma és közelsége új cirkuszlátogató rétegek megszólítását eredményezheti, például a szabadidős turizmus fokozottabb bevonásával, vagy a cirkuszpedagógia szélesebb körű népszerűsítésével ? nyilatkozta Fekete Péter. Március 8-án csütörtökön 10 órakor hivatalos megnyitóünnepet, artista performance-t tartanak az Andrássy úton. Egész nap cirkuszi show, pattogatott kukorica és kedvezményes ajánlatok várják a jegyiroda megnyitójára érkezőket. Családi cirkuszjegyet (Családi Csütörtök!) és Egyet fizet kettőt kap akciós ajándékot kap, aki Nőnapon az Andrássy út 28-ba ? ezért a név: A-28 Cirkusz! ? látogat.

Szóljon hozzá!