ZETApress

hírportál

Cerka Tinka és a Szürke Lord

Cerka Tinka és a Szürke LordMiklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt: Cerka Tinka és a Szürke Lord címmel mutatja be a Budaörsi Latinovits Színház és a Szamárfül Projekt közös produkcióját óvodásoknak és kisiskolásoknak február 23-án pénteken 10 órakor Városi Ifjúsági Klubban ? tudtuk meg a délutáni fotóspróbán.

Festik, komponálják, fabrikálják, konstruálják és játsszák: Cerka Tinka ? Bohoczki Sára. Pánik Paula, Donna PasteUa, Briüantine, Signorina Tempera ? Bognár Anna. Aranyszőrű Ártány, Lord Grafith, Konferanszié, Terrakotta ? Bernáth Dénes. Pánik Pál, Don Aquareü, Dactilus, Okker úr, Printer ? Hajmási Dávid. Bábteremtő: Tóth Zsuzsa. Építőmester: Hajdu Bence. Szoknyafodrozó: Kolonics Kitty, Farkas Anna. Fényvarázsló: Tóth Márk, Czibor Attila. Hangmágus: Bachraty Gábor, Szilágyi Dániel. Fotó, design: Borovi Dániel. Nyilvános főpróba: február 22-e csütörtök 10 óra. További előadások: március 3-a szombat 11 óra, 14-e szerda és 24-e kedd 10 óra.

Szeretsz rajzolni és játszani egyszerre? Kedveled a csodálatos színeket és a vicces helyzeteket? Szívesen részt veszel egy nagy kalandban, ahol Cerka Tinkának, a találékony cerkalánynak szüksége lenne egy kis segítségre? Gyere velünk, mert Kolorító völgyére Lord Grafith árnyéka vetülhet, ha nem vagyunk résen. Együtt biztosan sikerül kibogoznunk a szálakat, újraszíneznünk a szomorú tájat és megbizonyosodnunk arról: a barátság mindennél fontosabb!

Legújabb bemutatónk, a Cerka Tinka és a szürke Lord alkotói gyerekek segítségét várják. A rajzok bekerülnek az előadásba. Kedves Gyerekek! Kolorító egy színes, vidám, kisváros. Csakhogy megérkezett Lord Grafith és Kolorítóból eltűntek a színek. Mindent belepett, beszínezett a grafitpor. De a városka tovább élte nyüzsgő mindennapjait. Rajzold meg, de csak grafitceruzával, milyen lehet ez a város! Vigyázat, tényleg csak garfitot használhatsz! Milyenek az utcák, a házak, az emberek? Hogy élik mindennapjaikat feketén, fehéren, szürkén? Várjuk a kolorítói életképeket! Hozzátok őket magatokkal, amikor eljöttök megnézni az előadást!

Szóljon hozzá!