ZETApress

hírportál

Mulat az Aréna 2.

Mulat a Papp László Budapest Sportaréna 2018. január 5-én pénteken ? tudatta Kubik Elvira, PR&kommunikáció. Kezdjük együtt az évet az ország legnagyobb mulatós sztárjaival! A tavalyi hatalmas sikeren felbuzdulva aznap megrendezik a Mulat az Aréna 2-t.

A Mulat az Aréna 2. koncertsorozatán a legnagyobb magyar mulatós sztárok egy időben, egy helyen, az ország legnagyobb színpadán szórakoztatják a közönséget. Az országszerte hatalmas népszerűségnek örvendő előadók élőzenével kísért koncertjén rengeteg meglepetés várja a nézőket.

A mulatós zene az elmúlt években óriási népszerűségre tett szert hazánkban. A közkedvelt sztárok slágereit ? kortól és nemtől függetlenül ? az egész ország ismeri és szereti, az örökzöld nótákat tömegek éneklik. A műsor sztár előadói ? Lagzi Lajcsi, Nótár Mary, Kis Grófó, Jolly, Suzy és Csocsesz ? között óriási meglepetés a régi nagy kedvenc, a Romantic-zenekar, akik 2018-ban újra összeállnak.

A mulatós sztárok felejthetetlen, maratoni előadásra készülnek. A közel öt órás koncertsorozat alatt a színpadkép, a díszlet, a fények, a hang, a látvány mind arról gondoskodnak, hogy életünk egyik legnagyobb mulatós bulija legyen a Mulat az Aréna 2, ahol megmutathatjuk, hogy mulat a magyar. Fellépők: Pesty Andris és Szabrina, Mc Hawer és Tekknő, Kis Grófó és zenész társai, Jolly és Suzy és zenekara, Nótár Mary és zenekara, Galambos Lajcsi és kibővített zenekara, a Romantic-együttes, Csocsesz, Rigó Mónika, Hollós Adrián, Szigeti Ferenc, No Midi és Sissi.

Szóljon hozzá!