ZETApress

hírportál

HangSzínek Zsédától

HangSzinek borítóAz Alexandra Kiadó gondozásában a minap jelent meg Zséda 2018 ? HangSzínek című könyve, melyet az énekesnő tegnap este mutatott be a Nyugati téri Alexandra Pódiumon. Beszélgetőpartnere Bárd Noémi Polli, a 208 oldalas kalendárium társlétrehozója volt.

Minden évszaknak megvannak a maga színei. A tavasz szívmelengető pasztell árnyalatai, a nyár lángolása, az ősz szelíd tónusai és a tél hideg ragyogása körülvesznek minket a hétköznapokban, és varázslatosabbá teszik az ünnepeinket. Még a legszürkébb felhők között is feltűnhet az ég kékjének egy piciny darabkája, amitől máris szebbnek látjuk a világot. Zséda 7. kalendáriuma a színek varázslatos birodalmába kalauzol minket. Inspiráló divattippek, hasznos tanácsok és lebilincselő olvasnivalók segítenek abban, hogy egész évben a legjobb formánkat hozhassuk, és megvalósíthassuk terveinket. ? Az új év mindannyiunknak új lehetőséget hoz. Csak rajtunk múlik, hogy mennyi fantáziával, újdonsággal, ötlettel töltjük meg, mert a kreativitás mindenkiben ott lapul! ? vallja Zséda a hátsó borítólapon.

Ahogyan azt már az előző években is megszokhattuk, a könyv tele van színesebbnél színesebb programokkal, stílus és szépségtippekkel, egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsokkal, de megtalálhatók benne a női, pszichológiai, illetve spirituális témák is. Azoknak is tetszeni fog, akik csak egy rendhagyó határidőnaplóra vágynak, ők egy praktikus, ügyesen szerkesztett kalendáriumot használhatnak 2018-ban.

A cím persze nem véletlen. Zséda évről évre friss tematikát választ: most a színek mentén épül fel a kötet, és megmutatja, milyen sokféle arca van egy nőnek. A szemérmesen elpiruló, a hófehér ártatlanság, a vörös szenvedély, a hideg kék, a fekete rúzs és a világot mindig újra színezni képes nagybetűs Nő? Ahogy azt már megszokhattuk, a kötet most is Zsólyomi Norbert remek fotóival jelent meg. ? A kalendáriumok és a lemezek mindig egy kicsit előre vetítik nekem az elkövetkező időszakot. Tavaly ilyentájt jelent meg a Kémia nagylemez és az előző kalendárium. Ezek nyomán a 2017-es év számomra új dalokkal, a 15. jubileumi év koncertkörútjával, és olyan fergeteges koncertekkel telt, mint a Budapest Parkbeli nyári koncert volt. Mozgalmas és gyorsan pergő év volt. Sokszínű élményeket hozott. Ez a sokféleség meg is jelenik a mostani HangSzínek kalendáriumban: minden korábbit felülmúlóan változatos témák kerültek bele, és mindent a színek irányítanak ezúttal ? mondta el Zséda a könyvbemutatón. Fotónk Schumy Csaba felvétele.

Zséda kalendáriumaiÉvről évre a könyv legnépszerűbb részei a stílus és szépségtippek, illetve az egészséges életmódhoz kapcsolódó tanácsok, írások. Így természetesen ezek idén sem hiányozhatnak a kötetből. Többek között megtudhatjuk, hogy különféle hajszínek milyen személyiséghez passzolnak, hogy mit árul el rólunk és hangulatunkról a ruhánk színe, milyen juice-okkal védhetjük különböző évszakokban az egészségünket, milyen sminktermékek segítenek szépségünk megőrzésében.

A Zséda-féle kalendáriumok eddig is az olvasókat szolgálták: a szokásos naptároldalakon túl többféle jegyzetoldal is helyet kap bennük. Most még ezt megfejelve színező oldalak is kerültek a kötetbe, ideálisak kreativitásunk kiteljesítéséhez, ellazuláshoz, kikapcsolódáshoz. A HangSzínek kötet izgalmas olvasmány, határidőnaplóként pedig praktikus társ 2018-ra. Ideális karácsonyi ajándék kedveseknek, feleségeknek, lányoknak. Bizonyára idén is sokak kedvence lesz!

Mielőtt Zséda dedikálta volna legújabb kötetét, elénekelte néhány slágerét, majd részt vettünk többek között az Alexandra, a Nespresso, a Maria Mattheisen, a Le Mer és a Divo Style által felajánlott ajándékcsomagok sorsolásán. Sajnos nem nyertünk! A tavaly november 08-án bemutatott 6. kötetről, a Zséda 2017 ? Zene és szöveg című kalendáriumról idekattintva olvashatunk.

Szóljon hozzá!