ZETApress

hírportál

Enikő újra magyar kifutón

Mihalik EnikőMihalik Enikő a Gombold újra! kifutóján. A Gombold újra! Közép-Európa döntőjének divatbemutatóját a világ egyik legkeresettebb szupermodellje, Mihalik Enikő nyitja meg szombat este, aki 5 év után lép először magyar kifutóra ? tudtuk meg sajtóosztályuktól.

A Design Terminál minden eddiginél szélesebb körű hazai és nemzetközi összefogás mellett rendezi meg a régió legrangosabb divateseményét, a Central European Fashion Days-t (CEFD) október 3-5-e között a Városligeti Műjégpályán. A rendezvény kiemelt programja a Gombold újra! Közép-Európa pályázat döntője, ahol a kifutón Mihalik Enikő szupermodell vonul majd fel először. Múlt keddi sajtótájékoztatójukról mi is beszámoltunk.

A Visage modellügynökség büszkesége 10 éve dolgozik töretlenül a divatszakmában, olyan divatházak bemutatóin lépett kifutóra, mint a Gucci, a Chanel, a Viktor&Rolf, a Giorgio Armani, a Givenchy, a Valentino vagy a Versace. Jelentős nemzetközi divatlapok címlapfotóin szerepelt, mint például a Vogue, a Numero, a Harper’s Bazaar, a V magazin, a W magazin, az I.D. magazine. Emlékezetes még alakítása a L’Oreal Prodigy, vagy az YSL parfüm kampányában is Vince Cassel oldalán.

Mihalik Enikő elkötelezett híve a magyar divatnak, töretlenül népszerűsíti magyar tervezők munkáit a világ valamennyi divatfővárosában. ? Enikő számára nagy megtiszteltetés, hogy Lukács Gabi a CEFD show rendezője és Lakatos Márk az esemény művészeti vezetője őt kérték fel, hogy megnyissa a régió legnagyobb divateseményének kiemelt programját, hiszen az öt éves távolmaradás ellenére a hazai közönség előtt mégiscsak más egy ilyen nagyszabású bemutatón dolgozni teljes szívvel és lélekkel ? mondta Kajdi Csaba a Visage modellügynökség ügyvezetője. A korábbi évekhez hasonlóan a Design Terminál most is nagyszabású jótékonysági akcióval köti össze az eseményt: a CEFD teljes jegybevétele az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját segíti.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Újragombolt győztesek | ZETApress

Szóljon hozzá!