ZETApress

hírportál

Három nap négyszer a BS-ben

QuidamA Cirque du Soleil társulata örömmel jelenti be, hogy Quidam produkciója 2015. február 13-án, pénteken 20 órakor, 14-én, szombaton 16:30-kor és 20 órakor, 15-én, vasárnap 16:30-kor, összesen tehát négy alkalommal lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában ? tudatta Márkus Éva Marketing & PR Director.

A Cirque Club tagok szeptember 2-án, keddtől 4-én, csütörtökig tudnak élni exkluzív jegyvásárlási lehetőségükkel online. A Cirque Club tagsága ingyenes, jóvoltából jegyelővételi akciókról, különleges kedvezményekről és exkluzív hírekről értesülhetnek a regisztrálók. Regisztrálni idekattintva lehet. Belépőjegyek a nagyközönség számára szeptember 4-én, csütörtökön 10 órától innen és eminnen lesznek kaphatók.

A Quidam 1996 áprilisában debütált a Montreálban nagy sátras produkcióként. Azóta a show milliókat nyűgözött le turnéi során mind az öt kontinensen. 2010 decemberében a Quidam új útra lépett, az elbűvölő előadást már aréna show-ként mutatták be Észak-Amerikában. A nemzetközi gárda 46 világklasszis akrobatából, zenészekből, énekesekből és néhány különleges karakterszereplőből áll. A történetben az ifjú Zoé unatkozik; fásult és szótlan szülei nem vesznek róla tudomást. Értelmetlennek érzi mindennapjait. Keresi, mivel tölthetné ki az életében tátongó űrt, amikor egy képzeletbeli világba csusszan át ? a Quidam világába ? ahol olyan karakterekkel találkozik, akik lelke felszabadítására biztatják.

Cirque du Soleil

Egy 20 fős utcai előadóművészekből álló csoport alapította 1984-ben; a Cirque du Soleil québeci központú szervezet, amely a legmagasabb szintű artista szórakoztatást nyújtja. A vállalatnak jelenleg négyezer alkalmazottja van, amelyből több mint 1200 fő artista, a világ 50 különböző országból. A Cirque du Soleil társulata különböző előadásaival a csodát és az élményt több mint százmillió nézőnek vitte már el az öt kontinens több mint 300 országába. További Cirque du Soleil információkért a weboldalukra látogassanak el!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pwnQUJ_AfVo[/youtube]

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Zoé újabb kalandja | ZETApress

Szóljon hozzá!