ZETApress

hírportál

Lehullt a lepel!

Bereczki Zoltán győztesből zsűritag lettMegtudtuk, kik a Sztárban sztár versenyzői! Hetek óta egy ország találgatta, vajon kik versengnek majd a Sztárban sztár második évadában. Végre összeállt a mezőny, a tizenkét előadó személye ismét garancia a szórakoztatásra! ? olvastuk a tv2.hu Sajtószobában.

Nem titok többé, kik lesznek a Sztárban sztár szeptember 7-én, vasárnap induló új évadának versenyzői. Hat hölgy és hat férfi énekes ? névsor szerint Dukai Regina, Keresztes Ildikó, Koós Réka, Pásztor Anna, Tóth Vera és Völgyi Zsuzsi, valamint Hevesi Tamás, Kökény Attila, Nagy Sándor, Pál Dénes, Sipos Péter és Vastag Tamás ? száll majd versenybe azért, hogy megnyerje a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet.

A sikerműsor rajongói újra elképesztő átalakulásoknak lehetnek majd szem- és fültanúi, láthatják, hogy a művészek hogyan bújnak ismert hazai vagy külföldi zenei legendák bőrébe. Ebben természetesen ismét profi szakemberek ? stylistok, fodrászok, sminkesek és maszkmesterek ? lesznek a segítségükre, hogy amikor színpadra lépnek, a kinézetükben is a megszólalásig hasonlítsanak az eredeti előadókra.

A versenyzők produkcióit a Liptai Claudiából, Hajós Andrásból, Majoros Majka Péterből és Lakatos Márk helyett a tavalyi győztes Bereczki Zoltánból álló zsűri értékeli majd, de rajtuk kívül a nézők kezében is lesz az énekesek sorsa, akik szavazataikkal fejezhetik ki tetszésüket a Sztárban sztár élő adásai során. A show műsorvezetője Fridi helyett most Tilla lesz. Sztárban sztár ? szeptember 7-től vasárnap esténként a tv2 képernyőjén!

Szóljon hozzá!