ZETApress

hírportál

Júliusi autós-show

Ahogy egy hónapja megírtuk, végre Budapesten is látható lesz a Top Gear Live, a csapat két fergeteges élő show-val érkezik a Budapest Arénába július 1-jén, kedden este. Clarkson elárulta miért lesz ez a show még a Formula?1-nél is izgalmasabb.

Az angol TV sztárok: Clarkson, Hammond és May lesznek a főszereplők Budapesten is, Stig-gel és a Top Gear Live világhírű kaszkadőr csapatával együtt. Két különleges show július 1-jén a Budapest Arénában. A Top Gear Live végre Budapesten. Jegyek már kaphatók. A házigazdák: Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May a legendás Stig közreműködésével a BBC világszerte egyik legnézettebb tévéműsorát keltik életre, bemutatva néhányat a világ leggyönyörűbb autóiból és a www.topgearlive.hu Top Gear Live hihetelen kaszkadőr csapatának köröm-lerágós attrakcióiból. Méltóképp ünnepelve a Top Gear Live magyarországi debütálását, a produkció két látványos aréna show-t is bemutat július 1-jén, este 18 órai és 21:30as kezdettel, amelyekre jegyek már kaphatók.

Végre Budapestre is elvisszük a show-t és ez lesz az első alkalom, hogy élőben lépünk fel itt. Bár igazából nem tudom még, hogy pontosan mivel készülünk, de biztosan ígérhetem, hogy különleges lesz. Őrült pirotechnikai megoldások, hajmeresztő mutatványok, hihetetlen drága autók pazar felhozatala ? nem is beszélve arról, amit tőlünk kap a közönség: a szokásos szócsatákat, ugratásokat, szóval az elmaradhatatlan kakaskodást ? avat be minket a részletekbe Clarkson.

Az elmúlt 12 hónap folyamán a világ körüli turné keretében a Top Gear Live elképesztően látványos előadásokkal szórakoztatta nézőit az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Dél-Afrikában és Oroszországban, ráadásként pedig Varsóban rekord mennyiségű, 58 ezer ember váltott jegyet a stadionban megrendezett Top Gear Live show-ra. A Top Gear csapata első ízben szórakoztatja majd a magyar közönséget. A műsorvezetők alig várják, hogy az akciókkal telepakolt show megérkezzen a városba.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=08McF8aobTQ[/youtube]

Richard a következőket fűzi hozzá: Budapest egy remek nagyváros és rengeteg kiváló esemény került már itt megrendezésre. Ami azonban még nem volt eddig, az három idióta ökörködése piszok drága autókkal az Arénában. Ennek lehet, hogy megvan a maga oka. Nem tudom. Majd július 1-én kiderül. ? Jeremy elárulja nekünk miért ígér a Top Gear Live még a Formula?1-nél is több izgalmat: Nagyon várom már, hogy Budapestre menjünk az élő show-val. Tudom, hogy ez a város nagyon járatos a Formula?1-ben, a mi előadásunk kb. ugyanaz csak sokkal több benne az ütközés és kevesebb az unalmas fejtegetés a kerék-csere taktikázásról.

A Budapest Aréna előadásonként 8000 ülőhellyel várja az érdeklődőket, kiváló látási feltételeket biztosítva, hogy a rajongók zavartalanul élvezhessék a sztár műsorvezetők és a hihetetlen autós mutatványok nyújtotta Top Gear élményt. A budapesti előadásokra ? július 1-jén, kedden 18 és 21:30 kezdettel ? jegyek 9900 forinttól kaphatók. A nagy érdeklődés miatt érdemes a rajongóknak időben biztosítani helyüket mert erről az egyedülálló show-ról nem érdemes lecsúszni.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Lovak helyén motorok | ZETApress

Szóljon hozzá!