ZETApress

hírportál

Bóbiták Józsefvárosban

Gyermeknap az Erkel SzínházbanBóbita Családi Nap az Erkel Színháznál. A családoké lesz a II. János Pál pápa tér június első vasárnapján. Színvonalas programokkal nyitja meg kapuit a Bóbita Családi Nap jövő vasárnap délelőtt 10 órakor Józsefvárosban ? tudtuk meg Vörös Évától.

A Budapest Józsefvárosi Önkormányzat, a Magyar Állami Operaház ? Erkel Színház, Fidelio Média és az Unicef közös szervezésében a család minden tagja, apraja-nagyja megtalálja a számára érdekes programot. A Bóbita Napot a Csillagszeműek táncegyüttes nyitja a Tündök-zenekar kíséretében, 11 órától pedig kivetítőn láthatják a Hófehérke és a hét törpe előadás élő közvetítését az Erkel Színházból.

Az előadás után 13:30-tól közönségtalálkozóra kerül sor a Nagy-színpadon, ahol az előadás főszereplői élőben találkoznak kis közönségükkel. A Nagy-színpadon 14 órától az Eszter-lánc mesezenekar játszik, 16:30-tól a Kaláka-együttes, 18 órától pedig a Ghymes-zenekar lép színpadra. A Tündérporondon bemutatkozik 11:30-tól a Báb (a) Kalács Bábszínház és 14:30-tól az Aranyszamár Színház, 16 órától pedig a Garabonciás Gólyalábas Utcaszínház műsorát láthatják.

Az előadások mellett a gyerekek vagy gyermek lelkű felnőttek kipróbálhatják az arcfestést, a tündérhaj-szobrászatot, de lesz zsonglőrtanoda és lufivarázs is. Lehet majd nemezelni, papírt meríteni, illatzsákot készíteni és ékszereket alkotni. Az ügyesebbek saját készítésű sárkányt is reptethetnek. A Kézművesek és a Mesterségek utcájában szebbnél szebb portékákban gyönyörködhetnek. A komolyabb szórakozást kedvelő gyerekeknek lesz olvasó- és rajzsarok.
Aki megéhezik a nagy szórakozás közepette, gasztronómiai ínyencségeket kóstolhat a Kalácstekerintőben, a Sárkányfalodában, vagy a Szörpentőben. A rendezvényre a belépés díjtalan! Mindenkit sok szeretettel várnak a Szervezők: Budapest Józsefvárosi Önkormányzat, Magyar Állami Operaház ? Erkel Színház, Fidelio Média és Unicef.

Szóljon hozzá!