ZETApress

hírportál

Fiú, leány Budaörsön

Az évad utolsó fotóspróbáját Szép Ernő: Fiú, leány című egyrészes romantikus komédiáját láttuk délelőtt Budaörsön a Latinovits Színházban. Rendező: Laboda Kornél, a rendező munkatársa: Juhász Gabriella. Díszlet- és jelmeztervező: Lisztopád Krisztina, dramaturg: Faragó Zsuzsa.

Játsszák: Vera ? Sipos Vera, Feri ? Schruff Milán, Tamás ? Kuna Károly,Tunyi ? Mészáros Piroska, Gyuszi ? Csillag Botond, Dobos ? Csányi Dávid, Dudus ? Lazók Mátyás, Pultos ? Juhász Gabriella. Zene: Márkos Albert, zenészek: Ajtai Péter ? nagybőgő, Miklós Szilveszter ? dob, Pozsár Máté ? zongora. Élőzene, romkocsma, egy szerelmi háromszög a nézőtérre lenyúló színpadon… Bemutató: május 6-án, kedden 19 órakor Budaörsön.

Szerelem nincs. Amit szerelemnek hívnak, az csak sejtcsomók és dúcok követelőzése. Ni, ni, nézzen oda! Szerelmes pár. Tiszta bohócok. A fiú zongorázik a nőstény hátán. A nő lecsukja a szemét! A fiú ujjai hegyét telítik a vérplazmák. A pupillák kitágulnak, a könnymirigyek nedvet bocsátanak a szaruhártyára. Az ajaklebenyen reflexrángás jelentkezik. És már dumál: Drágám! Édesem!… Röhej! Röhej! ? mondja Feri Verának az első randevún. Aztán ráébrednek, hogy évek óta egymást keresték, hogy szükségük van egymásra, hogy ennek a fiúnak ez a leány, és ennek a lánynak ez a fiú kell… úgyhogy gyorsan meg is fogadják, hogy ők soha, de soha nem szeretnek egymásba.

Szóljon hozzá!