ZETApress

hírportál

A szív belvárosi hídjai

sziv-hidjai-budapest1965. Amerikai kisváros. Egy nő, aki Olaszországból Amerikába költözött, hogy régi terveit feladva, feleség és anya legyen egy farmon. Egy férfi, aki a National Geographic számára készít fényképeket a környék fedett hídjairól. Egy véletlen találkozás, amelyből megrendítő szerelem lesz. Sorsuk talán mindig egymás felé tartott ? még ha nem is tudtak róla.

Négy napjuk van rá, hogy gyökeresen megváltoztassák egymás életét. Lehetséges ez? ? láttuk tegnap este a Belvárosi Színházban, A szív hangjai című dráma szponzori és sajtóbemutatóján. Robert James Waller: A Madison megye hídjai című nagy sikerű regényének filmváltozata Meryl Streep és Clint Eastwood főszereplésével meghódította az egész világot. Magyarországon először Udvaros Dorottya és László Zsolt kelti életre a felkavaró történetet.

Az előadás az Óbudai Társaskör és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésével jött létre. Színpadra alkalmazta Zöldi Gergely. Szereplők: Udvaros Dorottya, László Zsolt, Szamosi Zsófia, Chován Gábor. Dramaturg: Radnai Annamária. Díszlet, jelmez: Zeke Edit. Grafika: Csáfordi László. Asszisztens: Jánoska Zsuzsa. Rendező: Novák Eszter. Producer: Orlai Tibor.

Szóljon hozzá!