ZETApress

hírportál

Mirigyek a Pódiumon

Az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg Irigy Hónaljmirigy ? A barátság receptje nyolc személyre címmel az Irigy Hónaljmirigy zenekar kötete, melynek bemutatóját tegnap este 6-kor tartották a Nyugati téri Alexandra Pódiumon.

A Mirigyek ? így vonultak be a köztudatba. A nyolc kan, aki együtt humorizál és parodizál. Külön-külön jóval később tanulta meg nevüket a közönség. ? Mind csupa bolond ? éneklik magukról, pedig aki ismeri őket az tudja, mennyire különböző személyiségek ? derül ki a kötet előszavából.

Mi a barátság receptje? Vegyél nyolc különböző fazonú srácot a kilencvenes évek elejéről, akik imádnak zenélni, és lételemük az ökörködés. Hozd őket össze, adj nekik valami idétlen nevet, majd a létrejött speciális keveréket fűszerezd meg a szórakoztatás iránti elkötelezettséggel meg némi szerencsével, és máris kész a recept.

Ilyen egyszerű volna? Persze hogy nem! Ez is kiderül ebből a könyvből: a nyolc Mirigy összeül, hogy felidézzék a hősidőket és elmeséljék a fergeteges bulikat. Az olvasó betekintést nyerhet a díszes társaság kulisszatitkaiba, a koncertek fanyar-édes pillanataiba, és persze a forgatások marháskodásaiba és ugratásaiba.

A könyv számtalan fényképpel, nyolc életrajzzal, négy visszaemlékezéssel, teljes diszkográfiával és filmográfiával mutatja be az Irigy Hónaljmirigy húszéves történetét. A kötetet ajánljuk mindazoknak, akik már Mirigy-rajongók és azoknak is, akik csak ezután lesznek azok. A fotóinkat készítő Vigh Alex is a rajongóik táborába tartozik.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Dórit megkoronázták | ZETApress
  2. Mirigyek az Arénában | ZETApress

Szóljon hozzá!