ZETApress

hírportál

The Tarantinos

Becstelen Brigantyk Party lesz holnap este a Petőfi Csarnokban. Hét zenész jön Londonból, akik ihletüket Quentin Tarantino iránti megszállott rajongásukból merítik ? tudtuk meg Naszály Györgytől.

Olyan kultikus filmek jól ismert slágereit játsszák, mint a Kill Bill, a Kutyaszorítóban, a Jackie Brown, az Alkonyattól Pirkadatig, a Grindhouse, vagy éppen a legújabb remekmű, a Becstelen Brigantyk. A csapat négyéves kihagyás után lép fel ismét Budapesten.

Budapesti fellépésükön is elhangzik majd a Miserlou, a Never Can Tell, a Bang Bang, a Woo Hoo, a Green Hornet, a Don?t Let Me Be Misunderstood, a Jungle Boogie, a Son of a Preacher Man és persze sok más Tarantino filmjei által halhatatlanná lett sláger. A zenekar tagjai emellett jelmezeikkel, hangbejátszásokkal, sőt, komplett jelenetek előadásával idézik meg a kultrendező filmjeinek egyedi hangulatát. A koncertet egy kifulladásig tartó nagy szabású party követi az elmúlt 30 év slágereivel.

A Tarantinos nagy sikerrel turnézott az Egyesült Királyságban, Dániában, Svájcban, Olaszországban, Belgiumban, valamint Közép és Kelet-Európa számos országában, köztük Magyarországon is. Felléptek többek között a Montreux-i Jazz Fesztiválon, a St. Gallen Open Air-en, a Royal Open Air-en, és a budapesti Sziget Fesztiválon is. Az utóbbi években olyan sztárok elő-zenekaraként állhattak színpadra, mint a Limp Bizkit, Van Morrison, a Prodigy és Pink.

Szóljon hozzá!