ZETApress

hírportál

Szandi mért nem énekelt?

Óriási botrány kerekedett Szandi múlt hétvégi felvidéki, madari fellépése kapcsán, ugyanis a jótékonysági rendezvény szinte üres helyszínére érkezve nem adott koncertet, ki sem szállt a kocsijából, de hatszázezer forintos tiszteletdíját felvette.

A művésznő később azzal érvelt, hogy a szerződésben minimum ötven néző volt kikötve, pedig a szervezők hatvan jegyet adtak el és ők is hallgatták volna Szandi dalait. A másik indok szerint csapnivaló volt a technika, ezért nem akarta beégetni magát. Nem tudjuk, hogy zenei alapra énekelt volna vagy a CD-re csak tátogott volna a színpadon, melyekhez természetesen megfelelő lejátszó, erősítő és hangosítás is szükséges. Mindezek hiányában viszont illett volna kiállnia a színpadra a közönség elé, szólni pár szót a rajongókhoz és esetleg zenei kíséret nélkül néhány számot elénekelni ha már úgyis ott van és megdolgozni a pénzéért! Persze könnyebb munka nélkül felvenni a gázsit!

2006. szeptemberben a Károly körúti Alexandra Könyvesház megnyitóján egy aranyos szilveszteri történetet hallottam Alföldi Robitól az akkor még élő Harangozó Teriről, mely idekattintva is olvasható. Robi haknit szervezett a Vígszínházban és társintézetében, a Pesti Színházban. A fellépők ide-oda vándoroltak a helyszínek között, s szokás szerint mindenhonnan elkéstek. Teri kicsit megkésve, épp szünetben érkezett. – Várj egy negyedórát Terike! – mondta neki Robi -, akkor te következel.Nem tehetem, Robikám – felelte az énekesnő -, mert már így is késésben vagyok. Ezután mikrofont ragadott, kiállt a színpadra, s elénekelte az üres nézőtérnek a megbeszélt dalokat. Ez ám az igazi profizmus! Ő megdolgozott a pénzért! Kár, hogy Szandi nem így gondolkozott!

Szóljon hozzá!