ZETApress

hírportál

Szilveszteri Fenyő-ünnep

Több, mint 10 év után újra szerepel Fenyő Miklós. A József Attila Színházban az év utolsó napján szerepet vállal Fenyő Miklós. Az életéről szóló színdarabba több mint tíz év után újra beáll a 75 éves eMeRTon-díjas előadóművész – tudatta dr. Boros Norina sajtófőnök. Fotónk Kállai-Tóth Anett / JASZ felvétele.

A Made in Hungária ősbemutatóját 2001. szeptember 29-én tartották a József Attila Színházban. Jerry Lee Lewis szerepét Fenyő Miklós alakította. A produkció sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy több mint tíz éven keresztül volt látható. 2009-ben a musicalból zenés filmvígjáték is készült.

2022. október 1-jén mutatták be a legendás musicalt a színház fiatal művészeinek közreműködésével. Rendhagyó módon szilveszterkor a színpadon a Made in Hungária című darabban Fenyő Miklóst is láthatják a nézők. December 31-én szombaton két előadás erejéig extra produkcióval készült a musical. A különleges estén szerepet vállalt a darabban Fenyő Miklós mellett Lengyel Ferenc, a musical rendezője és Gyulai Júlia, a musical koreográfusa is.

A nagy érdeklődésre tekintettel a szilveszteri dupla előadásra minden jegy elkelt. Akik lemaradnak, de nem szeretnének kimaradni az év retro házibulijából, a videóban megtekinthetik Fenyő Miklós és a József Attila Színház társulatának újévi köszöntőjét.

Szóljon hozzá!