ZETApress

hírportál

Lány a jövőből

Mirai plakátképA négyéves Kun azóta haragszik a világra, amióta kishúga születésével felfordult az élete. Ám egy reggel titkos, mesebeli világot talál a kertjükben, ahol találkozik azzal a kislánnyal, aki majd az anyukája lesz és azzal a férfival, aki majd a dédnagypapája lesz.

A varázslatos kalandokban útitársául szegődik egy nagylány. Egy nagylány, akit pont úgy hívnak, mint az utált kistestvért ? láttuk az Anilogue Nemzetközi Filmfesztivál programjában is szereplő 98 perces film délelőtti sajtóvetítésén a belvárosi Puskin Moziban. Producer: Yuichiro Sato. Zene: Masakatsu Takagi. Gyártó: NTV, Studio Chizu.

Mamoru Hosoda, az itthon is kultikussá vált A fiú és a szörnyeteg rendezője hűséges közönségéhez egy újabb megható és izgalmas animével tért vissza. A valóság és képzelet határának különös birodalmában játszódó Mirai ? Lány a jövőből (Mirai in the Future) című színes, feliratos, japán animációs film korosztálytól függetlenül izgalmas mese, egyszerre játékos kaland és felnövéstörténet. A 12 éven felülieknek szóló film december 27-től látható a mozikban szinkronizáltan és feliratosan a Mozinet Kft. forgalmazásában.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IVbL6SYY_fM[/youtube]

Szóljon hozzá!