ZETApress

hírportál

Elment a pszichiáter

Kedvek Richárd színművészTávozott a Jóban Rosszban Bezerédi dokija: kedden láthattuk utoljára a képernyőn a Szilárdot alakító Kedvek Richárdot, a sorozat egyik meghatározó szereplőjét. A sármos pszichológus 2011 nyarán csatlakozott a Jóban Rosszban szereplőgárdájához és hamar belopta magát a Csillagvirág Klinika nődolgozóinak szívébe.

Az évek során karaktere egyre nagyobb hangsúlyt kapott a történetben, és a csillagkúti csapat alapemberévé vált, ám most saját kérésére távozott a sorozatból. ? Az első perctől imádtam a forgatás hangulatát, azt a profizmust ahogy napról napra felvesszük a jeleneteket. Kiváló stáb dolgozik a sorozaton, akik közül sokakkal baráti kapcsolatom alakult ki az évek alatt ? mondta Kedvek Richárd. Az egyik legkeményebb forgatási napról elmesélte, hogy esküvő-jelenetet vettek fel 2016-ban késő délutántól másnap hajnalig és szinte az összes szereplő részt vett rajta. Kicsit olyan volt, mint egy stáb-party! ? tudatta a tv2 Sajtószoba.

Bezerédi doktor története úgy alakult, hogy egy félreértés miatt elbúcsúzott az állásától, Faragó Alex (Kiss Ernő Zsolt), a Csillagvirág Klinika társigazgatója kirúgta a kórházból. A sorozat stábjában szinte már hagyomány, hogy a távozó karaktereket egy Csillagkút Díszpolgára emléktáblával búcsúztatják, mellyel Kedvek Richárdot is megajándékozta a csapat. A Jóban Rosszban minden hétköznap 12 órakor és 19:50-kor látható a Supertv2 műsorán.

Szóljon hozzá!