ZETApress

hírportál

Szerelmes hentes a Puskinban

A jómódú HENTES kiskirályként él az I. világháború utáni Magyarországon. Egy nap régi üzlettársa, a kegyvesztett FÉLSZEMŰ csendőrtiszt egy nővel menekül a falujába ? láttuk délelőtt a Puskin moziban A hentes, a kurva és a félszemű (18) című 105 perces magyar film sajtóvetítésén.

Az idegen asszony jelenléte feltüzeli a mészárszék életunt tulajdonosát, aki munkát ad mindkettőjüknek. Amikor a nőről kiderül, hogy Pesten KURVA volt, a hentes pénzzel próbálja megvenni szerelmét. A pár belemegy a játékba és veszélyes alkudozás veszi kezdetét: egyikük sem tudhatja, ki fog hátba szúrni kit, ha végül eljön az elszámolás ideje.

Rendező-forgatókönyvíró: Szász János. Szereplők: Gryllus Dorka, Hegedűs D. Géza, Nagy Zsolt, Székely B.Miklós, Börcsök Enikő, Andorai Péter, Bognár Gyöngyvér, Peter Wolf. Operatőr: Máthé Tibor. Producer: Bodzsár István s. Vágó: Kornis Anna. Hangmérnök: Fék György. Látványtervező Valcz Gábor. Jelmeztervező: Breckl János. Gyártó: Unio Film. Bemutató: január 25-én a Big Bang Média forgalmazásában.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QcuYLAJAZv0[/youtube]

Szóljon hozzá!