ZETApress

hírportál

Jumanji a Duna Plazában

Jumanji ? Vár a dzsungelA történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket ? de igazán.

Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik (Dwayne Johnson), a focista Fridge elveszti teste felső ötven centijét, cserébe okos lesz, mint Einstein (Kevin Hart), a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos prof. válik (Jack Black), a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul (Karen Gillan).

Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak ? láttuk tegnap este a Jumanji ? Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle) című 119 perces magyarul beszélő, amerikai vígjátékban a Cinema City Duna Plazában.

Rendező: Jake Kasdan. Forgatókönyvírók: Chris McKenna, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg, Erik Sommers. Operatőr: Gyula Pados. Zene: Henry Jackman. Producer: William Teitler, Matthew Tolmach, Ted Field. Vágó: Steve Edwards, Mark Helfrich. Bemutató december 21-én az InterCom forgalmazásában csak 12 éven felülieknek.

Szóljon hozzá!