ZETApress

hírportál

Szabadulószoba Óbudán

SzabadulószobaTyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába. Négy barátjukkal együtt egy bizarr szobában találják magukat, ahol trükkös fejtörőket kell megoldaniuk ahhoz, hogy továbbjuthassanak és kijussanak a szobából.

Ám a rejtvények egyre nehezebbé és halálosabbá válnak, a kijutás újabb áldozatokat kíván, a játékosok pedig hamar rájönnek, hogy ez már nem egy egyszerű játék csupán, az életükért küzdenek ? láttuk délelőtt a Szabadulószoba (Escape Room) című 81 perces magyarul beszélő amerikai thriller sajtóvetítésén az óbudai Eurocenterben a MiMozinkban.

Szereplők: Tyler ? Evan Williams, Natasha ? Annabelle Stephenson, Christen ? Elisabeth Hower, Anderson ? Dan J. Johnson, Tabby ? Kelly Delson. Forgatókönyvírók: Noah Dorsey és Will Wernick. Operatőr: Jason Goodell. Zene: Jeremy Miles Ferguson. Vágó: Cris Mertens. Rendező: Will Wernick. Producer: Kelly Delson és Sonia Lisette. Bemutató november 23-án a Big Bang Media forgalmazásában csak 16 éven felülieknek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oO-IbVNwDvI[/youtube]

Szóljon hozzá!